Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
To sa ani nedá pochopiť. Ona nejaké "antiaktivity" vo svojom registri hriechov nemá..😉
-s-
Stromovko - chtěla jsem jen vědět, jestli jste někde nenarazila na vázu, o které jsme se dříve bavily....
Jen chci vědět, které barevné kombinace se dělaly.
Omlouvám se "princezno" za svůj zmatečný text, došlo mi až později, že se jedná o nějakou starou záležitost.
Když jsem se dívala do historie svých příspěvků tady na webu, tak ten můj text je z roku 2017. Takže jsem si nepamatovala, že jsem něco takového psala a nechápala jsem, co se to tady s mým jménem objevilo.
Nic se neděje, taky jsem to mohla dát vše do jednoho příspěvku..🙄
Vracím se ke starým příspěvkům... a věcem, které mě zajímají, ale nedopátrala jsem se výsledku..
Tak jsem poprosil jednu znamou, ktera je pribuzna s panem Rudolfem Berankem, aby se sla pozeptat. A skutecne, tyto vazy se ve Skrdlovicich vyrabely. Pan Beranek zavzpominal, jak je s tatinkem Bohuslavem delali. Dokonce ma doma i stejne barevnou vazu, jako je ta moje, jen jinyho tvaru. Podle me se do Chribsky dostala bud diky Emanuelovi, ktery tam jezdil vzorovat a nebo diky, a ted se snad nepletu ve jmenech, Jaroslavovi a Jindrichovi, kteri ze Skrdlovic odesli a v Chribsky pracovali.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.