Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
8. 8. 2020, 00:05

Nevím, kde se na tomto webu vzal níže uvedený text, který je podepsaný Stromovka, ale já jsem jej nepsala. Zřejmě nějaká aktivita nicku "princezna". Účel nechápu. ??? "Princezno, jen pro zajímavost, dejte prosím fotku té Vaší vázy od Palečka. Píšete, že ji máte ambrovo-zelenou a já jsem takovou kombinaci ještě neviděla, tak bych se ráda podívala. Děkuji. Stromovka" ???

To sa ani nedá pochopiť. Ona nejaké "antiaktivity" vo svojom registri hriechov nemá..😉
-s-

princezna

Uživatel

Zaregistrován:
31. 1. 2014

Vytvořeno:
8. 8. 2020, 08:44

Nevím, kde se na tomto webu vzal níže uvedený text, který je podepsaný Stromovka, ale já jsem jej nepsala. Zřejmě nějaká aktivita nicku "princezna". Účel nechápu. ??? "Princezno, jen pro zajímavost, dejte prosím fotku té Vaší vázy od Palečka. Píšete, že ji máte ambrovo-zelenou a já jsem takovou kombinaci ještě neviděla, tak bych se ráda podívala. Děkuji. Stromovka" ???

Stromovko - chtěla jsem jen vědět, jestli jste někde nenarazila na vázu, o které jsme se dříve bavily....
Jen chci vědět, které barevné kombinace se dělaly.

Stromovka

Uživatel

Zaregistrován:
12. 1. 2017

Vytvořeno:
8. 8. 2020, 10:46

Omlouvám se "princezno" za svůj zmatečný text, došlo mi až později, že se jedná o nějakou starou záležitost.
Když jsem se dívala do historie svých příspěvků tady na webu, tak ten můj text je z roku 2017. Takže jsem si nepamatovala, že jsem něco takového psala a nechápala jsem, co se to tady s mým jménem objevilo.

princezna

Uživatel

Zaregistrován:
31. 1. 2014

Vytvořeno:
8. 8. 2020, 12:07

Omlouvám se "princezno" za svůj zmatečný text, došlo mi až později, že se jedná o nějakou starou záležitost. Když jsem se dívala do historie svých příspěvků tady na webu, tak ten můj text je z roku 2017. Takže jsem si nepamatovala, že jsem něco takového psala a nechápala jsem, co se to tady s mým jménem objevilo.

Nic se neděje, taky jsem to mohla dát vše do jednoho příspěvku..🙄
Vracím se ke starým příspěvkům... a věcem, které mě zajímají, ale nedopátrala jsem se výsledku..

princezna

Uživatel

Zaregistrován:
31. 1. 2014

Vytvořeno:
8. 8. 2020, 12:08

stani napsal/a:

To sa ani nedá pochopiť. Ona nejaké "antiaktivity" vo svojom registri hriechov nemá..😉
-s-

😉

chladic

Uživatel

Zaregistrován:
3. 7. 2018

Vytvořeno:
11. 8. 2020, 22:44

Podle me se ty kulaty pupiky i ve Skrdlovicich delaly. Obrázky: ...

Tak jsem poprosil jednu znamou, ktera je pribuzna s panem Rudolfem Berankem, aby se sla pozeptat. A skutecne, tyto vazy se ve Skrdlovicich vyrabely. Pan Beranek zavzpominal, jak je s tatinkem Bohuslavem delali. Dokonce ma doma i stejne barevnou vazu, jako je ta moje, jen jinyho tvaru. Podle me se do Chribsky dostala bud diky Emanuelovi, ktery tam jezdil vzorovat a nebo diky, a ted se snad nepletu ve jmenech, Jaroslavovi a Jindrichovi, kteri ze Skrdlovic odesli a v Chribsky pracovali.

chladic

Uživatel

Zaregistrován:
3. 7. 2018

Vytvořeno:
11. 8. 2020, 22:50

JInak pupky ma ve vzorech prave Bohuslav napr. 5070, 5071, 5072

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Lucky Luke

Uživatel

Zaregistrován:
31. 12. 2019

Vytvořeno:
11. 8. 2020, 22:56

Zajímavé, děkuji!

Rossi

Uživatel

Zaregistrován:
22. 12. 2018

Vytvořeno:
14. 8. 2020, 10:35

Mohlo by se jednat o Moser sklo? Popelníček broušený,citrín 13x13cm ,v.6cm děkuji

Obrázky:

sd57

Uživatel

Zaregistrován:
28. 3. 2019

Vytvořeno:
17. 8. 2020, 15:14

Výrobce,stáří ??😐

Obrázky:

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.