Zaregistrován
1. 10. 2008
Koupil jsem mince v těchto holdrech, byly olezlé, lepkavé, hnusné na dotek a na hranách zelené... (Ag 0/500) Já osobně nedoporučuju!
Le Corbusier: „Buď tím, kým jsi“
Zaregistrován
29. 8. 2007
Zaregistrován
15. 6. 2008
tak to mám už hlavu zamotanou 😁 sešívací holdery bych použít nechtěl, mrňousci typu " černý peníz" zapadnou, v klasickém albu se špatně řadí nominály. Jak vám fungují ty dvoukapsičky ? Je plast bez změkčovadel ?
Zaregistrován
22. 7. 2011
Když půjdete v tomto tématu trochu do minulosti, pak zde narazíte na debatu, týkající se těchto dvoukapsiček. Někdy na začátku roku ji zde začal kolega Kučera.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
22. 7. 2011
Stránka číslo 3, článek 67 a dále.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
23. 4. 2008
miron napsal/a:
...sešívací holdery bych použít nechtěl, mrňousci typu " černý peníz" zapadnou...
??? Proč zapadnou? Tady malý příklad na ještě menší minšišku...: https://www.sberatel.com/diskuse/sberatel/fridrich-falcky-prodej-10428 Ale jinak, kdybych si mohl vybrat, a hlavně dovolit, tak bych také preferoval plata. Bohužel kvůli místu, bezpečnosti a tááák, jsem se rozhodl tak, jak jsem se rozhodl 😁
Zaregistrován
17. 11. 2011
to mi připomíná, že jsem sem dával odkaz na českého zástupce fy. Safe - "Časopis Mince&Bankovky" ale musím bohužel konstatovat, že je jaksi "zástupce" "nefunkční" a ani časopis nelze objednat
Zaregistrován
6. 11. 2008
zástupce fy. Safe a vlastník časopisu Mince&Bankovky jsou od září 2011 již různé osoby, časopis koupil pokud se nepletu vlastní firmy"Zlaté mince"
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
18. 2. 2011
Pánové, mám dotaz. Vážně přemýšlím o koupi toho dřevěného boxu z Biggerova odkazu (příspěvek č. 86) a zároveň jsem koukal, že tam mají i ty dvoukapsičky od firmy Safe (takže bych to vzal oboje, aby se ušetřilo na poštovném 😃 ), ale nikde jsem se tu nedočetl nějaký konkrétní názor právě na tuhle značku... Nerad bych strkal mince do plastu se spoustou změkčovadel atd., takže by mě zajímalo, jestli by mi někdo ty kapsičky doporučil, nebo spíš naopak?
Carpe diem, sed memento mori!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.