Zaregistrován
21. 11. 2011
Pocetak to je, jen jeho fota nechci verejne sirit na forech, alespon zatim ne🙂
Zaregistrován
6. 11. 2008
Koukám dle okraje to bude Jiří Karolides, mám hlašené asi 2 kusy z cca posledního roku od detektorářů. Pokud by byl na prodej, napiš mi na mail: 2002martin@seznam.cz
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
21. 11. 2011
Prodat se ho bohuzel nechystam, ale foto jsem ti poslal.
Zaregistrován
15. 6. 2008
Zdravím,
jaký je váš názor na samolepící holdery. Myslím tím seriozní názor podložený letitou zkušeností. Uvažuji totiž o přemístění sbírky z alb do holderů firmy Importa a nerad bych si naběhl 😁
Zaregistrován
6. 11. 2008
Já bych do nich nešel. Mince v nich "nemůže dýchat", mnohé rámešky maji nejisté složení lepidla, budeš-li chtít minci někdy vyjmout(třeba na focení) musíš zničit rámeček. Další důvody jsou již subjektivní.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
29. 8. 2007
mne v nich niektoré strieborné mince zacali zeleniet,ale to mohla byť aj moja chyba.... a ako vravi dracek,tiež mi tam vadila nemožnosť vybrať mincu
Zaregistrován
22. 7. 2011
Já bych je také nedoporučoval, protože si myslím, že je to nejhorší řešení. Mince je natrvalo uzavřená v prostředí, kterému bych nevěřil.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Zaregistrován
6. 7. 2009
V samolepicich papirovych rameccich od SAFE jsem mel nekolik let ulozenou vetsinu pametnich minci Ceskoslovenska. Na mincich jsem sice zadne zmeny nepozoroval ale mel jsem jiny problem. Vzhledem k vetsi tloustce pametnich minci u nekterych slepeni cca po pul roce povolilo a ramecek se castecne otevrel.
Zaregistrován
23. 4. 2008
Před pár lety jsem si pár mincí také uložil do samolepících holderů, ale upustil jsem od nich. Začal jsem používat sešívací. Mince může dýchat a jdou i opatrnou prací rozdělat a znovu sešívačkou sešít...
Zaregistrován
22. 7. 2011
Řekl bych, že v době naprosto bezpečných umělohmotných kapsiček ztrácejí papírové rámečky svůj smysl a nevidím v nich nějakou zásadní výhodu, ale právě naopak.
Koupím hezky zachovalé mince Františka II. Nabídky prosím zasílejte na email MERKUR1@o2active.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.