Moderátoři: Jaromir, Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
9. 2. 2008
Myslela jsem to jinak! Ty parádní věci zazdíš tou fotkou nebo nějakým jiným nefilatelistickým materiálem a to ti srazí celkové hodnocení. Té porotě bude překážet jen ten nefil. matroš. Brala jsem to jako příklad. V otevřené třídě je to samozřejmě jinak. Prostuduj si exponáty, co sem dal Dráček. U té Jenny je to zase tak, že americké exponáty jsou podle jejich pravidel jinak hodnocené. Tady by neměly tolik bodů a co se týče mně blízkých exponátů, tak absolutní američtí šampioni v mládežnících, dostávají na světových výstavách horko těžko stříbrné medaile. Tím samozřejmě nechci říct, že ta Jenny je poskládaná ze špatného materiálu. Jen si z jejíhozpracování neber až takový příklad.
Zaregistrován
23. 10. 2010
děkuji ikánku, toto jsem nevěděl, neb se v problematice výstav nepohybuji. tak aspoń že tak:)
Zaregistrován
12. 6. 2012
Pochopitelně!😃
Tak zase nepřehánějte. Obrázek letadla, nebo pohlednice - fotka by snad klidně mohla být na úvodním listě. Tam by to snad ničemu vadit nemělo. Samozřejmě s řádným popisem. Anebo to dát malé do záhlaví (do rohu) jako to někteří dělají se znaky (například Šťotka). I když ta druhá varianta mi osobně přijde blbá. jedině že by tam bylo vždy to konkrétní letadýlko k dopisu. Ale ideální by byla dobová fotka konkrétního poštovního letadla (havarovaného) na titulním listě.😎
Zaregistrován
19. 4. 2014
Celkom ma tesi ze sa tu na tuto temu celkom zivo diskutuje.Ano tie exponaty co dal dracek su celkom slusne.Asi iny nazor ma na to porotca a iny filatelista ale to je logicke.Tento link sem dam preto lebo je tam asi 14 listov z nasej temy.Na liste 14 je zaujimava celistvost s troma razitkami -FLUGSTATION KRAKAU-FLUGSTATION LEMBERG-FLIEGERETSATZKOMPAGNIE 10 adresovana do FLIEGERPARK 4.Preco to pisem.Spravne tu bolo poznamenane ze exponat musi mat myslienku ,pribeh atd.Popisana celistvost s troma razitkami-verzus -moje dva dokumenty a zadna strana listu su tie iste tri razitka tak to je pribeh a mozno aj viac ci nie.To sa da slusne popisat a musi to zaujat laika i porotcu. http://www.exponet.info/exhibit.php?exhibit_ID=800&lng=CZ
Obrázky:
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
19. 4. 2014
Zaregistrován
19. 4. 2014
Chcel by som pocut vaš nazor na pouzitie alebo nepouzitie predoslych dokumentov.
mamabc1234@gmail.com
Zaregistrován
7. 6. 2011
tak tato je odedneska moje.....
Obrázky:
Zaregistrován
12. 10. 2010
1e, rozeta? Škoda nečitelného razítka, jinak pěkné střihy.
Zaregistrován
6. 11. 2008
no nevím, razítko čtu Zeit.(ungs)ex(positur)Prag
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
12. 10. 2010
Ty víš jak jsem to myslel...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.