Zaregistrován
11. 2. 2016
Od tý doby nekouřis? Je to pravda no, špičky prstů smrdeli jak popelník. Chodili jsme do knajpy tam chodil takový starý námořník a měl žlutý prsty, nehty i vousy. Ale byl jak z filmu, v koutě u černý pinty smotaný cigáro a popíjel a pokuroval měl jsem s ním i krásnou fotku
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Na intraku som mal spolužiaka, ktorému sa po cige chcelo vždy srať. Občas ledva dobehol, potom spaček hádzal pod seba do hajzla, až si raz popálil lemroucha. Raz ale nemal, tak si odo mňa jeden riadny ubalil. V polke zistil, že nestíha, pridal, ozeleňal, zatočila sa mu hlava a posral sa.😆
Zaregistrován
12. 6. 2012
Cigareta jako projímadlo, to jsem teda ještě nežral!
Zaregistrován
24. 3. 2010
Ráno ma to vždy pohlo. Jeho ale viac.
Zaregistrován
11. 2. 2016
Jedna startka z rána na hajzlik je brána 😁
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/tech-technologie-zastavte-vyvoj-umele-inteligence-volaji-odbornici-a-musk-lidstvo-to-nestiha-228605
Souhlasím s typkem že ten dopis je spíš naivní přání a možná jednou bude mementem. Tohle je rozjetý expres který se nezastaví a není otázkou zda bude zneužitelná ale kam až zneužívání povede.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
25. 11. 2016
Přibývají. Furt! Kdo? Státní zaměstnanci. Ministerstva, úřady a příspěvkové organizace letos zaměstnávají skoro půl milionu lidí, což je o 10 177 víc než loni. Nejvíc je učitelů. Než kliknete SEM, abyste se dozvěděli přesná čísla, schválně si tipněte, kolik jich může být. Když se seknete o míň než 10 tisíc, do žákovské si napište jedničku.
Čtrnáct let. V roce 2009 Pepsi zaplatilo milion dolarů za tehdejší proměnu loga. To je teď nově zase jiné. Kolik to stálo tentokrát, vám zatím nepovíme, ale můžete se aspoň podívat, jak vypadá. A taky se můžete podívat, jak vypadaly ty předchozí. Ideální způsob, jak si uvědomit, jak je člověk starý.
Zastavte to! S umělou inteligencí umí být sranda. Třeba když ji začnete přesvědčovat, aby vám pověděla vtip o Mohamedovi. Jenže ona ta potvora už brzy může být tak chytrá, až nás to bude mrzet. Padají takové výrazy jako „závažné riziko pro společnost a lidstvo“. Elon Musk nebo Steve Wozniak (a dalších víc než tisíc lidí) ji proto chtějí na půl roku zbrzdit. Ví někdo, co si o tom myslí umělá inteligence?
Zvířátko na konec. Ale kuš! To by bylo moc prvoplánové. Daně na vás! Jestlipak už jste podali přiznání, co!? Ještě ne? Tak se radši hned podívejte na náš přehled hlavních otázek a odpovědí, které se letos s podáním daňového přiznání pojí.
ferovyobchodnik@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Podal. Jedno u nás a druhé u vás. 😉
Zaregistrován
11. 2. 2016
Dávno podáno. Horší je daň z nemovitosti, to asi nechodi složenkou ale zase budu muset na finančák co?
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
11. 2. 2016
Teď jsem z toho jelen. Platí se daň z nemovitostí nebo ne? Teď jsem se dočetl že přiznání nepodavam když jsem prodával minulý rok a nejsou žádný změny. 😵💫
akolita@seznam.cz
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.