Zaregistrován
24. 3. 2010
Jasne, Calboni...🙂
https://youtu.be/IjVF1gyXypM
Zaregistrován
27. 9. 2015
Fantozziho toho mám rád je to můj starý televizní kamarád😉 😃
Zaregistrován
24. 3. 2010
Mali sme to na VHS, poznám to naspamäť, puclíku.🙂
Zaregistrován
27. 9. 2015
Neni to tak dlouho co běžel v televizi a já čuměl jako kdysi a tlemil se...a žena se divně koukala a pak řekla ,že takovýho mě nezná..😉
Zaregistrován
23. 10. 2006
Niečo pravdu hovorí.🙄
Obrázky:
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
12. 6. 2012
OtravnyKomar napsal/a:
Odvodil jsem to z toho ze nepijes pivo, proc by jsi ho jinak nepil. Je zdravy
Kdyz jsem bydlel v anglii naucil jsem se kourit baleny, tam to kouril kazdej, Javansee Jongens, nejlepsi tabak. Rano klasika kafe a cigaro, po ceste druhy. Dneska se snazim kourit co nejdyl. Idealne az po 11 prvni cigaro. Vykourim toho pak malo. Kdyz si dam cigaro hned rano, vykourim toho mnohem vic. Takze moje rutina je cigaro az k poledni, zrovna jsem dokouril dnes prvni. Popravde bych se rad zbavil i tohohle zlozvyku. Je to zlo.
Jako třeba jednu cigaretu celé den? 😉
Zaregistrován
11. 2. 2016
To nee jako že první až okolo 12 a to už teda chytam abstak
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Javanse bol najlepší hneď po rozbaleni, v polke sa to zlomilo a dohulit tu suchu drťku bolo za trest. 🙂
Zaregistrován
11. 2. 2016
sigur napsal/a:
Javanse bol najlepší hneď po rozbaleni, v polke sa to zlomilo a dohulit tu suchu drťku bolo za trest. 🙂
Přesně, od půlky už tam člověk musel cpat kousek kůry z pomeranče nebo jabka jinak se ti nedalo. A nejlepší bylo když kuřák normálních cigár si to chtěl vyzkoušet a ubalit si, dal tam tolik tabáku co by stačilo na tři cigára a pak mu to buď netahlo nebo už byl v půlce zelenej 😁
Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz
Zaregistrován
24. 3. 2010
Neznášal som, keď som išiel po cigarete jesť, strašne mi smrdeli prsty. Je to viac ako 20 rokov, ale ten moment si pamätám. Bol som pre auto v servise a chcel som sa ísť najesť. V polke cigarety som ju vyhodil von oknom a odvtedy hotovo.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.