Pokiaľ berieme Vápnik chem. vzorec Ca tam môžeme priradiť aj aragonit a florit prvky majúce podobné liečivé účinky ; duchovný a duševný vývoj ,čistenie mysle a pamate.
stahujú neklud ,nesústredenie atd.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Odporúčam chalanov čo sa venujú minerálom.
... vidím to tak, že "víra tvá tě uzdraví", s těma kamenama je to jen o obchodu-tedy o penězích, a když tomu lidé věří a nijak to neuškodí ...
Jé, to jsem neměl ani tucha, že se na tomto "seriózním" fóru probírají i takové věci, jak které kameny působí na člověka. (seriózní je v uvozovkách proto, abych tím dal najevo že slovo seriózní může být v tomto případě velmi relativní, neboť já věřím, že energetické působení kamenů na člověka může být stejně tak seriózní).
A když už se bavíme o těch energiích, byl někdo na meditaci s peruánským šamanem donem Sergiem, která probíhala v několika minulých dnech v různých městech po celé ČR? Anebo jinak, je tu někdo, kdo medituje a pociťuje při tom působení jemnohmotných energií?
A abych to zakončil k tématu, mám tu kamínky, které se dají najít u nás v řece Ostravici. Dokáže někdo určit? Mívají různé odstíny, ale myslím, že je to ten sám.
Já mu říkám tyrkys, je to správně?
Obrázky:
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4
napsal/a:
A metodam jako akupunktura a akupresura, ktere byly vedecky vyvraceny (tedy alespon z vetsi casti, placebo efekt a nektere dalsi okrajove veci funguji) ?
Určite verím; akupunkturu som mal česť vyskúšať na vlastnom tele , samozrejme podmienka uspešnej liečby je - že prax prevádzkuje odborník, tým nie je myslené človek čo má napr. len papier prípadne kvalifikáciu .
Ohľadne regenerácie prípadne liečenia minerálom , kryštálom , drahým kameňom , prvá podmienka je ; nie všetko je vhodné pre každého .
Dalšie pravidlo a najdôležitejšie je veľkosť a tvar ( tzv. symbolika ( . Pokiaľ si vezmeme použitie drahokamov v priemysle , a tam idú na niektoré prístroje najkvalitnejšie ,čiže aj najdrahšie drahé kamene,
Preto sa tolko občas zjavujú imitácie prírodných drahých kamenov vo volnom predaji cez nesierozne obchodné združenia , hlavne po trhoviskách v Azii ,Afrike ,občas aj v Europe , obchodná marža je potom luxusná.
Je to na dlhú diskusiu .😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.