Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101

Donnovan

Uživatel

Zaregistrován
18. 4. 2020

#11 - 30. 4. 2020, 10:11

;)

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

gnilretniw

Uživatel

Zaregistrován
3. 3. 2015

#12 - 30. 4. 2020, 13:57

Donnovan napsal/a:

Podivam se rad a poslu s krasnym razitkem👍 Tady posilam par celistvoti na podivanou ale nebudu to popisovat disponuji zakladnima znalostma zatim .😀

Obrázky:

>

docela hezké ukázky jen by mě zajímalo datum u té 1 kr jo a když budete oátrat v těch svých pokladech a kdyby jste narazil na razátko z Gross Messeritsch byl bych velmi potěšen zatím nejstarší mám z 1830 tak zatím vše dobré Jirka z Moravy

>

Donnovan

Uživatel

Zaregistrován
18. 4. 2020

#13 - 30. 4. 2020, 14:53

Dobra podivam se doma otevru ten dopis . Zkousel jsem poslat na vas mail ale nepovedlose musim to zkusit znovu to razitko Gross........ us jem nekde neco cetl snad v katalogu ale us presne nevim... zatim zdravim zkusim ten mail mam mit toho vic... 👍

gnilretniw

Uživatel

Zaregistrován
3. 3. 2015

#14 - 30. 4. 2020, 17:30
Dobra podivam se doma otevru ten dopis . Zkousel jsem poslat na vas mail ale nepovedlose musim to zkusit znovu to razitko Gross........ us jem nekde neco cetl snad v katalogu ale us presne nevim... zatim zdravim zkusim ten mail mam mit toho vic... 👍

raději ještě jednou posílám mail -jiriwinterling@email.cz občas se mi něco nepovede
Jirka

gnilretniw

Uživatel

Zaregistrován
3. 3. 2015

#15 - 30. 4. 2020, 17:33

Donnovan napsal/a:

Podivam se rad a poslu s krasnym razitkem👍 Tady posilam par celistvoti na podivanou ale nebudu to popisovat disponuji zakladnima znalostma zatim .😀

Obrázky:

>

docela hezké ukázky jen by mě zajímalo datum u té 1 kr jo a když budete oátrat v těch svých pokladech a kdyby jste narazil na razátko z Gross Messeritsch byl bych velmi potěšen zatím nejstarší mám z 1830 tak zatím vše dobré Jirka z Moravy

>

U té 1 kr z emise 1858 II.typ jsou 3 podtypy s přihlédnutím k levému hornímu rohu toto je podtyp b a to malý barevný bod Jirka mohu dodat vyobrazení i dalších Jirka

Donnovan

Uživatel

Zaregistrován
18. 4. 2020

#16 - 30. 4. 2020, 17:55

Emise 1850 je december 1854 tzn Bud je to rucni papir x nebo y strojni papir to ja bohuzel nevim..tady foto

Obrázky:

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.