Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
18. 4. 2020
;)
Obrázky:
Zaregistrován
3. 3. 2015
Donnovan napsal/a:
Podivam se rad a poslu s krasnym razitkem👍 Tady posilam par celistvoti na podivanou ale nebudu to popisovat disponuji zakladnima znalostma zatim .😀
Obrázky:
docela hezké ukázky jen by mě zajímalo datum u té 1 kr jo a když budete oátrat v těch svých pokladech a kdyby jste narazil na razátko z Gross Messeritsch byl bych velmi potěšen zatím nejstarší mám z 1830 tak zatím vše dobré Jirka z Moravy
Zaregistrován
18. 4. 2020
Dobra podivam se doma otevru ten dopis . Zkousel jsem poslat na vas mail ale nepovedlose musim to zkusit znovu to razitko Gross........ us jem nekde neco cetl snad v katalogu ale us presne nevim... zatim zdravim zkusim ten mail mam mit toho vic... 👍
Zaregistrován
3. 3. 2015
raději ještě jednou posílám mail -jiriwinterling@email.cz občas se mi něco nepovede
Jirka
Zaregistrován
3. 3. 2015
Donnovan napsal/a:
Podivam se rad a poslu s krasnym razitkem👍 Tady posilam par celistvoti na podivanou ale nebudu to popisovat disponuji zakladnima znalostma zatim .😀
Obrázky:
docela hezké ukázky jen by mě zajímalo datum u té 1 kr jo a když budete oátrat v těch svých pokladech a kdyby jste narazil na razátko z Gross Messeritsch byl bych velmi potěšen zatím nejstarší mám z 1830 tak zatím vše dobré Jirka z Moravy
U té 1 kr z emise 1858 II.typ jsou 3 podtypy s přihlédnutím k levému hornímu rohu toto je podtyp b a to malý barevný bod Jirka mohu dodat vyobrazení i dalších Jirka
Zaregistrován
18. 4. 2020
Emise 1850 je december 1854 tzn Bud je to rucni papir x nebo y strojni papir to ja bohuzel nevim..tady foto
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.