Zaregistrován
1. 7. 2008
no, si říkám, že buď by to, že jde o bankovní vzor měli psát pořádně (když už je na to vydaná publikace a vystupujou jako profesionálové) a nebo vůbec - tahle polovičatost zavání trochu amatérstvím😞 (myslím i v souvislosti s tím, co psal tráva - špatné fotky, špatně popsané perforace ...)
Zaregistrován
27. 2. 2010
3258 podle mně OK není. Když srovnám svislé čáry u prvního E a u L, měly by být rovnoběžné, což nejsou.
3278 pomlčet: ano, vzor to není, ale bude se lépe prodávat. Proč mi zrovna toto ve slušném stavu chybí? 👿
Zaregistrován
2. 11. 2008
Asi ten katalog dělali za pochodu a korektury nestíhali!🙄
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
1. 7. 2008
může být. ale profesionálům by se to stávat nemělo :/
Zaregistrován
27. 2. 2010
Profesionálům (jiným) se stane třeba i to, že v aukci špatně ohodnotí stavy... 😉 😁
Zaregistrován
2. 11. 2008
Když jsi u těch stavů, já byl mile překvapen, když mi dorazily dvě vyhrané aukce od Klima! Myslím si, že u mých výher byly stavy podhodnocené o půl stupně, takže spokojenost!😉
Acme souhlas, ale bohužel se to stalo, tak snad za rok to bude lepší!😉 A zúčastníš se letos, nebo jedeš venčit rodinku?😲
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Zaregistrován
14. 9. 2008
to muze byt pokrcenim bankovky behem perforace, podle me je to v poradku ..
Zaregistrován
1. 7. 2008
mischel13 - promiň, jsem Tvůj příspěvek přehlíd🙂 no - asi takhle - poslední měsíc jsem měl v práci já a můj tým dost velkej záhul, takže se jedem na celý víkend duševně alkoholicky vycáknout na chatu do Jizerek (= v moderním názvosloví "team building"🙂 ).
nicméně říkám si, že už bychom se měli někde srazit, tohle míjení se už je trapný😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.