kolo101 napsal/a:
Delcamp ??? sak tam nic neni ...
Tak pridám aj ja svoj názor. Keď prejdem ponuku na delcampe a na e-bay, tak na 10 zaujímavých položiek na delcampe pripadá možno jednu na e-bay. Z môjho pohľadu je delcampe jednoznačne zaujímavejší.
Čo sa týka SR pohľadníc tak rozhodne áno, delcampe je oveľa lepší ako ebay.
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
smith napsal/a:
Čo sa týka SR pohľadníc tak rozhodne áno, delcampe je oveľa lepší ako ebay.
To jednoznačne 😉 Ale napríklad aj keď som zbieral eurobankovky tak, tam vždy bola a ako pozerám aj je lepšia ponuka. K známkam si netrúfam písať nejaké závery, ale ani v tomto prípade by som si nedovolil napísať:
tot otazka, protoze me ceka duchod cca v 67-mi letech a zbyva mi jeste 27, mam silne vyvinutou slabou vuli, takze si dam rad pivo, potazmo celkove ta zivotosprava neni zrovna dle vzoru Cajthamlove, v rodine mame v muzske linii dost velkou pravdepodobnost na ischemicke choroby ... treba by mi nejaky bookmaker rekl jaky bych mel kurz :-D
kazdopadne uz jsem zacal sepisovat svoji sbirku postupne do excelu, aby tu pak moji potomci zbytecne nezasirali forum stupidnima dotazama :-D
Já jsem ten poslední, který by o A. řekl něco pozitivního, jsou to šmejdi, kteří podporují podvody a uživatel je nezajímá, ale také si myslím, že zavedení poplatku za vystavení je pro uživatele pozitivní krok. Samozřejme ne pro ty prodejce, kteří tam točí bezcenné věci pořád dokola v naději, že to někdy nějaký vůl koupí, ale to už je jejich problém. Mimochodem, sice chápu, že ve filatelii má spousta věcí nízkou cenu, ale jaký má smysl nabízet věc v hodnotě několika málo korun, když obyčejný dopis (který může pošta kdykoli bez následků ztratit či ukrást) stojí 16 Kč a doporučený dopis 38 Kč, to mi hlava nebere.
Pamatuju si, že když jsem odcházel z Aukra (to bylo ještě předtím, než začali natvrdo jít na ruku kriminálníkům opatřeními jako anonymizace uživatelů, nemožnost posílat zprávy a zákazem fóra), bylo to hlavně kvůli zoufalé neefektivitě, kdy jsem kvůli jedné zajímavé minci trávil hodiny času probíráním se hromadami položek, kde 95% byl odpad, věci za nereálné ceny nebo položky v jiných kategoriích. Teď už si to snad spousta prodejců rozmyslí, když za každé vystavení bude platit.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.