Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, dejvy, smith
Zaregistrován
10. 8. 2023
Dobrý den,
v pozůstalosti jsem našel celé archy známek z ciziny, přímo na velkých obálkách, které skladoval otec. Jde převážně o australskou produkci po 1968, ale spíše 80-90´. Uměl by mě někdo sdělit, zda-li to má v tomto stavu nějakou cenu? Je to dost objemné.
Děkuji moc
Obrázky:
Zaregistrován
22. 11. 2019
Pro sběratele známek austrálie to určitě má zájmovou hodnotu. nedokážu posoudit katalogovou hodnotu, budí to na mne dojem zasílání přehnaných obálek filatelistickému kolegovi.
Také bohužel obálky nejsou zrovna "vyžehlené"
Zaregistrován
7. 4. 2013
Přehnaného na tom nebude nic, prostě obálky z těžkých a/nebo doporučených dopisů s patřičně vysokým poštovným. Pokud se toho opravdu chcete zbavit, dejte to na Aukro od koruny a nějakou tu stokorunu za to určitě dostanete.
Zaregistrován
22. 11. 2019
Kvalita rozlišení je bohužel taková, že ani jedna známka není vidět.
Ale rozhodně je to filatelisticky přehnané frankování, stačí se podívat na levou horní obálku.
Zaregistrován
10. 2. 2006
Žádný zázrak od těch obálek nečekejte, jsou to filatelisticky motivované vícenásobné frankatury. Já jsem měl podobných obálek z celého světa celou krabici a daroval jsem ji jednomu sběrateli, jehož cílem je nasbírat 1 milion známek.
Zaregistrován
10. 8. 2023
Děkuji. Ano známky byly posílány úmyslně pro otce. Milionový sběratel ještě sbírá? Kontakt?
Zaregistrován
21. 1. 2010
Hezký večer
Prosím o ohodnocení tohoto dopisu - nevím si s tím rady a rád bych to dal do aukce.
Děkuji
Do aukce s dalším podobným materiálem.
Obrázky:
Zaregistrován
21. 1. 2010
Jedná se o Cheb, ale proč je jedno razítko z 27. 10. 1938 a druhé z 3 - 10. 1938?
Zaregistrován
12. 6. 2012
To spíš vypadá, že je to za účelem sbírky razítek a nikam to nešlo.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.