Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
21. 7. 2007
Asi to z mého příspěvku úplně nevyplynulo, takže v jednoduchém souhrnu:
Na známce s deklarovaným rozměrem zoubkování 13 3/4 můžeš bez problémů naměřit 13 1/2 stejně tak jako 14. Nic významného to ale neznamená, jde o zcela běžnou toleranci.
Zaregistrován
9. 2. 2008
Já sa ti divím Davide, že si dereš hubu- teda prsty o klávesnici. Tady to nepadá na úrodnou zem. Bohužel.....
Zaregistrován
17. 11. 2011
Robi13: Přestaň už konečně provokovat slušné a vzdělané filatelisty. Děkuji
Zaregistrován
7. 6. 2010
ja sa za odborníka nepovažujem, všetko riešim zdravím rozumom...
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
22. 10. 2016
Pre mysak241:
takze teba sa to potom vobec netyka.
Robi13
Zaregistrován
9. 3. 2010
Robi – neviem, či som sa správne vyjadril.
Nemám najmenší problém s tým, že si si vybral túto stránku filatelie (bádanie a objavovanie nového). Aj keď si pamätám slová a dôvody, ktoré si tu uviedol ohľadom Tvojich dôvodov "bádania"... Myslím, že z človeka, ktorý si pôvodne chcel len overiť čo má doma sa nakoniec stal / stáva človek, ktorého známky zaujali ...
Problém vidím v tom, že ideš "hlavou proti múru", ale hlavne to, čo som napísal v mojom predošlom príspevku. Si kura, ktoré sa nesnaží naučiť od sliepky čo a ako, ale snaží sa sliepku poučovať čo a ako. Kladieš otázky, ale odpovede sú pre teba irelevantné a nevážiš si ich ... Aj keď zvykneš za odpovede poďakovať tak si myslím, že to nie je z Tvojej strany úprimné. Asi tak ...
Aj to ako si dnes zareagoval na mysaka - no mal by si byť "opatrnejší" v takýchto názoroch / tvrdeniach.
Ja viem, že to je zbytočné, ale ak to myslíš s filateliou vážne tak odlož dočasne známky úplne bokom a čítaj, čítaj a čítaj.
Zaregistrován
22. 10. 2010
oznam:
nakolko su tieto stranky prezentovane ako DISKUZIA, budu prispevky "Robi13" od tejto doby povazovane ako PREZENTACIA a budu zmazane.
poprosim kolegov moderatorov, aby od teraz mazali prispevky "Robi13" na tomto vlakne, a poziadam Admina, aby "Robi13" nebolo umoznene docasne zakladat vlakno.
doterajsie prispevky doporucujem zachovat.
odovodnenie: ja som toleratny clovek, ale predchzi prispevok od "Brett" na najma ---> ... Si kura, ktoré sa nesnaží naučiť od sliepky čo a ako, ale snaží sa sliepku poučovať čo a ako. Kladieš otázky, ale odpovede sú pre teba irelevantné a nevážiš si ich ...
vypovedaju o smerovanie tohto vlakna.
od prispevku 420 dole bude VSETKO zmazane, vratane reakcii na tento oznam.
kolo101.cz
dakujem
Zaregistrován
22. 10. 2010
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.