Moderátoři: smith, babygulka, regula_jan, kolo101
Zaregistrován
22. 10. 2016
Pre gnilretniw:
Ahoj Jirku.
Táto známka z roku 1900 mi trocha vŕta hlavou... má takáto chyba nejaký špeciálny názov? Čo si o nej myslíš?
Ďakujem
Robi
Obrázky:
Zaregistrován
22. 10. 2016
Zdravím všetkých.
Čo si myslite o týchto chybách? Vopred ďakujem za akýkoľvek názor ohľadne týchto známok.
Robi
Obrázky:
Zaregistrován
22. 10. 2016
A ďalšie ...
Obrázky:
Zaregistrován
3. 3. 2015
Robi13 napsal/a:
Zdravím všetkých.
Čo si myslite o týchto chybách? Vopred ďakujem za akýkoľvek názor ohľadne týchto známok.
Robi
Obrázky:[/b
ahoj kamaráde je to krásný exemplář v částečným vylámáním zoubkovacích jehel a bude ozdobou každé specializované sbírky doplatních známek. Až se setkáme ukážu ti pár deskových a nahodilých vad u této emise měj Jirka
Zaregistrován
3. 3. 2015
Zaregistrován
22. 10. 2016
Pre gnilretniw:
Ahoj Jirku.
Ďakujem ti za odpoved, vďaka ktorej už mám predstavu ako k tomu v prípade tej (10 HELLER) známky došlo.
Ešte raz ďakujem.
Robi
Zaregistrován
22. 10. 2016
Pre gnilretniw:
Ahoj Jirku, už takmer 2 noci porovnávam prekladám skenujem a študujem tvoj katalóg :-) . Určite vady som našiel ale veľa dalších ktoré mám v zbierke, tak katalóg vôbec nespomína... . Mám napr. neperforovanu a ciernotiskovu známku z 1985 čo katalóg vôbec neuvádza... už si sa Jirku s niečim takým stretol?
Robi
Zaregistrován
27. 3. 2009
Ale, notak, chlapi, stačí trošku pozorněji koukat a je naprosto zřejmé, že to nejsou žádný vylámaný perforační jehly, ale pouze přeložený arch papíru před perforací🙄
Zaregistrován
22. 10. 2016
Pre Gepost:
Ja sám sa v tom teda nevyznám, ale čo viem povedať je, že ten roh nie je preložený (aj keď to tak vyzerá na fotke) ale papier je v tom predmetnom rohu hrubší ako zvyšok známky. Či to je možné a či to mohlo spôsobiť vylákanie ihiel, tak to neviem posúdiť.
Robi
Zaregistrován
22. 10. 2016
Zdravím.
V katalógu vidím iba perforovanú a farebnú verziu, môže sa mi niekto k tej neperforovanej vo verzii ciernotisk vyjadrit.
Vďaka
Obrázky:
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.