Zaregistrován
27. 12. 2010
Přleklepy a nedopřeklady jsou i na http://www.kitco.cz/
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
1. 9. 2012
Prosím o ocenění zlatých mincí.
Jedná se o sadu AMERICAN EAGLE 1987 PROOF. V sadě je 1Ks uncovka a 1ks půl uncovky.Vše je v originální krabičce a s certifikátem.Vše 100%.Jen mi jde o to,že nevím jestli cena této starší sady je větší než nová, nebo ne.Koukal jsem na ceny a nové mince v této kvalitě prodává mincovna za 3065USD.
Děkuji znalcům za rady.
Zaregistrován
12. 1. 2010
janicek: K tomu zlatu, nabízel jsem nějaké mince běžných ročníků většinou z 19. a začátku 20. století s přirážkou nad cenou zlata kolem 5% a prodaly se velice rychle, momentálně už mám jen dvě zlaté mince na prodej - 5 rubl 1898 (horší stav) a 20 liru 1882 (1/1) - přičemž na ten 5rubl je zájemce. V případě zájmu můžu poslat fotky a ceny.
Zaregistrován
12. 1. 2010
Nofuture: záleží na počtu vyražených sad - pokud je stejný (dá se snadno dohledat), pak je vysoká pravděpodobnost, že cena bude minimálně stejná. Samozřemě jen v případě, že se bavíme v obou případech o oficiálních ražbách z US mint a ne nějakých soukromých.
Zaregistrován
6. 2. 2009
Nofuture, keď si ich kupoval (ako píšeš v inom vlákne) tak vieš akú majú cenu predsa, či nie?
http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.
Zaregistrován
1. 9. 2012
Samozřejmě,že jsem si dohledal jak počet sad, tak i vím za kolik jsem jí koupil, ale já jsem jí koupil dobře.
Ale nevím za kolik se ted prodává v Čechách.Ještě v USA se to dá zjistit, ale v Čechách jsem žádný prodej nenašel.Chci mít přehled jakou má v Čechách cenu a to hlavně proto,že bych jí klidně vyměnil za nějaké České(Českoslovemské)mince.Sadu jsem koupik,ptz cena byla dobrá jinak USA moc nezbírám a při případné výměně, nebo prodeji chci znát reálnou cenu mincí.
Zaregistrován
6. 11. 2008
v CR čekej jen kolem ceny zlata...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
1. 9. 2012
Tak jsem to trochu předpokládal.Koukal jsem na to a 2012 v BK kvalite se prodávaj přes 55tis.Tak na výměnu(prodej) budu počítak tuhle hladinu.Škoda, že cena není aspon trochu víš.
Zaregistrován
8. 6. 2008
Nofuture101: sorry, ale tvoje věta: SADU JSEM KOUPIL.... CENA BYLA DOBRÁ.....PŘI PŘÍPADNÉ VÝMĚNĚ NEBO PRODEJI CHCI ZNÁT REÁLNOU CENU MINCÍ....NEVÍM ZA KOLIK SE TEĎ PRODÁVÁ V ČECHÁCH....CHCI MÍT PŘEHLED O CENÁCH atd., mi přijde, že nás trochu houpeš a děláš si z nás tady p.r.d.e.l. Pokud jsi přesvědčen, že jsi koupil DOBŘE uvedenou zlatou sadu, jak je psáno výše, tak buď rád. Určitě víš, ZA KOLIK jsi ji koupil a OD KOHO jsi ji koupil, ve skutečnosti má pouze cena zlata, pokud to je opravdu pravé, ale dával bych si velký pozor na "šizené" zlato. Občas se to vyskytuje. 👿 👿 👿
Zaregistrován
1. 9. 2012
Nevím proč by proof sada měla mít cenu jen zlata.Proof mincí bylo vyraženo v roce 1987 kolem 140000 tisíc a Bk mincí několik milionu.A to ještě všechny PP mince nejsou v jednotné krabičce se všemi certifikáty.Nevím co je divného natom, že by mince mohli mít větší cenu než je cena zlata.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.