Zaregistrován
10. 3. 2009
Dajte na aukro od korunky a som presvedčený, že si to svoju cenu nájde.😉
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Zaregistrován
12. 12. 2009
reny ano na aukro od koruny, udělejte ještě lepší fotky a bude to asi to nejlepší co můžete udělat... nesmíte si ale předem stanovit že za to chcete 60 a nakonec se to prodá jen za 50 a vy budete zklamaná... prostě čekat na konec aukce do poslední chvilky, na mince se přihazuje většinou až v posledních sekundách a cena pak poskočí celkem slušně :-)
Přebytky sad oběžných mincí Československo a ČR
http://coins.czechian.net/sady/
Zaregistrován
22. 3. 2012
Když to já bych měla strach od korunky,co když zrovna netrefím příznivý datum v měsíci nebo na to zkrátka nekouknou ti praví zájemci a cena se dostane třeba jen na patnáct,tak to raději ať mi leží doma dál:-) Proto jsem tady od vás chtěla radu jak a co proto udělat aby člověk neprohloupil. Třeba i na těch aukcích Numismatiky a Aurea je třeba vyvolávací cena už čtyřicet,tak nějak bych si to představovala,ale nevím jestli to dle stavu mé mince není moc,aby ještě vůbec byl zájem přihazovat.?
Zaregistrován
26. 7. 2007
bez obav by som to dal od korunky. no ale kazdy ma iny taktiku.🙂
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
12. 12. 2009
reny z vlastni zkusenosti vim, ze kdyz se da neco od koruny tak se to vetsinou proda za vic nez od pevne castky... opravdu bych se toho nebal... nejlepsi je asi vystavit aukci v nedeli po osme vecer, na 7 dni🙂 ale je to na Vas🙂) Pokud mate nejakou predstavu o cene, muzete to dat od pevne ceny, či přímo kup ted...
Zaregistrován
25. 7. 2006
reny77: Jestli nemate nervy na aukci od koruny (stejne jako ja), dejte tam pevnou cenu, klidne vyssi, vystaveni stoji par korun, kdyz se mince neproda, muzete ji snizit. Samozrejme aukce od koruny ma casto lepsi vysledek, ale na Aukru musite pocitat se vsim - jednou jsem tam prodal zlaty dukat od koruny za polovinu ocekavane ceny, protoze aukro melo nekolikahodinovy vypadek, ktery skoncil 5 minut pred koncem moji aukce - aukce koncici v dobe vypadku prodlouzili, ale tu moji uz ne.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
7. 2. 2011
pro numismat
na cenu od korunky nemám taky nervy a vaše zkušenost mě odradila (četl jsem ji už mnohem dříve)
pro reny 77
vystavení včetně zvýrazněného nadpisu ceny a Kup teď vyjde cca na 10 Kč a nebo si zajděte do Aurey a ta bere materiál na květnovou aukci, ale kolik vám strhnou z případného prodeje nevím
Zaregistrován
25. 7. 2006
reny: zkuste to na Aukru za 45T, zaplatte si prednostni vypis za 50 Kc a pocitejte s provizi Aukru cca 5 procent pri uspesnem prodeji.
numismat@seznam.cz
Zaregistrován
22. 3. 2012
to Trutnovak: jj taky mám zkušenost,že od korunky se to prodá lépe,ale většinou jsem prodávala nepotřebné hlouposti,takže mi na tom tak nezáleželo,ale tohle je jiné a nemám na to odvahu ani nervy stejně jako kluci tady :-)Jsem ráda,že nejsem sama,ale jak už psal Numismat na Aukru je možné všechno a s tím výpadkem mám také zkušenost i když já jsem na tom tehdy vydělala.
Taho: Díky asi zůstanu u toho Aukra,vidím z reakcí,že jste všichni zvyklí tam chodit,takže snad i potencionální kupec :-) a na Aureu je provize prý 15%,tak mi to aspoň napsal Numismatik-fji.
Numismat:Díky,asi to tak udělám,provizi Aukro mají teda nejnižší jak to tady vidím a čtu:-) Takže si počkám asi na čtvrtek po osmé a dám to na 10dní teda do neděle 8.4. Bude to tam přes dva víkendy,tak je zase větší šance,ne? :-) Akorád ted nevím jestli to není ještě vysoký datum když "berouse" je většinou po desátém:-)Ale na druhou stranu,to nikdo nebude kupovat asi zrovna z výplaty,že? :-))))
Zaregistrován
12. 12. 2009
reny v Aurea je aukční přirážka 17% ne 15% ta byla v dřžívějších aukcích, ale to neplatíte vy, ale kupující, jde o to kolik % vy zaplatíte firmě z vydražené částky, řekl bych že o také bude okolo těch 5% ale asi záleží na dohodě s aukčním domem.
A termínu výplaty bych se neděsil, lidé kteří čekají na výplatu se zřejmě takovéto mince za pár desítek tisíc účastnit nebudou, zde budou přihazovat lidé, kteří na to mají :-) toť můj osobní názor
Tak ať se zadaří s prodejem :-)
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.