Cokoliv není vydáno věstníkem jako platidlo je soukromá komerční iniciativa a je jedno zda od České mincovny či Kremnice, pana Nováka nebo Zobeka - nejde o žádné platidlo, ale o čistě soukromou medaili na kšeft pro důvěřivé kupující...
Jak Turtle správně podotknul, není problém vyrazit další třeba nečíslované(nebylo to tak tuším i u 10SK varianty s číslem a bez a navíc dále s EA a bez) nebo příště třeba v matovaném provedení či jinou další drobnou variantu opravňující další ražbu dokud bude zájem u laické veřejnosti masírované obchodníky a spol.
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

to iste plati taktiez aj pre tvoje medaily a zetony co sem davas...
kto ma peniaze nech si to kupi. keby si myslia , ze o to nebude zaujem tak to nevyrobia
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com

Presne takto mozme porovnat aj vasu mincu Rabi Low a nasho Chatama Sofera. A kde su cenovo? V inej galaxii. 😃

jano7B9 napsal/a:
to iste plati taktiez aj pre tvoje medaily a zetony co sem davas...
kto ma peniaze nech si to kupi. keby si myslia , ze o to nebude zaujem tak to nevyrobia
Presne tak. A Dracek, tie Tvoje novodobe rozne medaile a zetony co sem davas Ti tiez nikto nekomentuje 😉 Preco potom dehonestujes ine medaile a ich kupujucich? Kolko ludi by Ti povedalo, ze je to hrozne, otrasne, nikdy by si to nekupili a kupil by si to len blbec? Ale radsej Ti to pochvalia.

Nespravil to doteraz a nespravi to ani potom. Ma najhodnotnejsie novodobe medailove razby v SR a urcite aj CR a keby spravil taketo gesto, tak si myslim, ze by mal po klientele.

O tych 10 sk mas odkial take info? A Ty sa radis tiez medzi laicku verejnost? Alebo novodobe medaile uz nezbieras?
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.