Pavel III
Já vim, ale mě to sere. Stačilo napsat před měsícem-dvouma, že to nemají čím odvízt..navíc vydali seznam zemí, kam nedoručujou...mělo tam bejt napsaný i USA..Jenže to by pošta přišla o keš, tak dělali jakoby nic..až se nahromadilo spousta stížností a asi i sklady, tak po dvou měsících vydali krátký prohlášení, že spojení je omezeno.
Já se jen modlim, aby tam po tom nešlapali a nejezdili ještěrkama...
Spojení třeba s Anglií funguje, něco jsem si tam kupoval a za dva tejdny doma. Normál.

Je docela pravděpodobný, že do Anglie to jede vlakem. Anebo nějakým "jiným" letadlem. Přes oceán asi není moc efektivní, aby letělo speciální poštovní letadlo. To snad dělá ta firma, jak měla toho trosečníka (s kopačákem). Ale i to myslím byla v podstatě vnitrostátní linka?

Ale tak. Ze Svazijska šel dopis letecky k nám 2 měsíce a to žádná krize nebyla. Ačkoliv, on než to ten chudák pošťák donesl do Kapského města na to letadlo …😉
Ale to není, že "naše pošta to neposílá tam", ono to ani "odtamtud" nechodí k nám. Tak to prostě je. V minulosti se čekalo 2 měsíce než doplula loď. i dýl. A všichni byli nadšení, když dostali po půl roce od odeslání odpověď!😃

a jeste toho pulka chybela, protoze si to rozebrali na celnici... a nekdy nedoslo nic. cekat za komaru na balik vod streca z ameru to bylo vzdycky dobrodruzo😃

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.