Zaregistrován
16. 1. 2013
To zepr: ak by ste potrebovali pomoc ako som ponukal som pripraveny. Ale ak aj nie, prosim dajte mi vediet vysledok analyzy. Budu vam ich robit v CGS?
Zaregistrován
12. 6. 2012
Meteority skutečně existují?😋
Zaregistrován
15. 4. 2013
Gergi:
mám asi gramový odřezek z toho leštění ale to bude na analýzu asi málo.😐
Zaregistrován
16. 1. 2013
Stacilo by to na vyhotovenie nabrusu a potom na zmeranie chemickeho zlozenia toho co v tom bude. Ak je to tak maly kusok tak nepredpokladam ze tam bude nieco ineho ako tenit a zelezo (kamacit). Dala by sa vsak zmerat hrubka lamiel. A ak by motyka vystrelita tak by tam mohol byt troilit s nim mozno daubreelit a ak by bolo stastie tak aj kusok schreibersitu a mozno cohenitu (casto sa vyskytuju spolu i ked castejsie v hexaedritoch alebo v hrubych oktaedritoch) Tazko predpokladat co by tam mohlo byt. Na komletnu analyzu treba niekolko g a navyse ani v CR ani v SR nie je take akreditovane laboratorium, ktoreho analyzu by uznala medzinarodna meteoriticka komisia v Londyne, ktora schvaluje nove meteority. To sa musi riesit v zahranici.
Zaregistrován
16. 1. 2013
To co som pisal o analyzach sa tyka analyz na elektronovom mikroanalyzatore CAMECA na SGUDS.
Zaregistrován
15. 4. 2013
Domluvíme se zítra přes mail.
Zaregistrován
30. 9. 2010
grofik:
staci sa trosku sustredit.
gergi na seba nechal kontakt v prispevku #2
jacisin76@yahoo.com
Zaregistrován
23. 10. 2006
Pri všetkej úcte ku Tvojej osobe , to som postrehol dokonca aj mobilné číslo bolo uvedené pred časom .
Pohodlnejšie je nakliknúť profil a zaslať správu ...😉
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
13. 6. 2016
Ano je to nový železný meteorit v ČR.
Sběratel meteoritů a soukromý planetární vědec. Publikuji a jsem členem, vědecké organizace - Mezinárodní organizace pro meteority a planetární vědy (International Society for Meteoritics and Planetary science). meteoritesworld@gmail.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.