J to pekná a hlavne vzácna séria. Akurát som si prelistoval, čo som mal v zbierke a tieto kúsky som mal 5 v stave 3 a jeden falzum v stave 1. Škoda, že už ich nemám.
Ano myslím tu bez série, stav sice cca 2 , ale viděl jsem ji poprvé " na živo".
To je pekný stav, lepší stav som nemal možnosť držať, okrem falza. Cenovo to ako vyzeralo? Všetky ktoré som mal sa predali v stave 3 niečo od 10 000 sk - 12 000 sk (ešte za vlady sk)
právě, že sy myslím, že za velmi slušnou cenu 400 Eu !!
Tak to áno, to je slušná cena !!! To by som ani ja neváhal.
A co Vy nebyl jste se podívat?
jinak stejný prodejce nabízel ještě 100 Ks 1931 přetzisk specimen nahoře a dole / bankovní vzor/ a 1000 Ks 1934 3 x specimen, oba kousky ve stavu N. Tam jsem se cenu nedozvěděl, soustředil jsem se na tu 200 K. A ještě jeden zajímavý kousek měl 5 Ks 1945 s. K specimen , cca stav 0.
Mal som na pláne isť na burzu, no žiaľ nestíhal som, hádam ďalší mesiac. Teraz už viem, že možem ľutovať, kvoli tej 200 K by sa to oplatilo.
Taky jsem se rozhodl na poslední chvíli, vytáhl mě kolega, kterýto bohužel nakonec musel zrušit. A když jsem byl tak vcelku daleko, tak jsem chodil a hledal, nechtělo se mi jet s prázdnou. Takže nakonec se to vyplatilo.
Zdeněk - škoda, že si nedal vedieť večer, alebo ráno. Dali by sme kávičku. Ja som prišiel pred hodinkou a bola to myslím dobrá burza. Priniesol som si niečo, ale väčšinou bežné veci - nič mimoriadne vzácne.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.