Tak jinak, proč se neptáte na bankovky z naší dávné historie a stále se točíte okolo těch moderních nesmyslů? Vždyť to nemá žádnou hodnotu, jen komerci?
Ano, začínal jsem sbírat bankovky, ale ne tímto stylem. Nejdříve jsem si pořídil katalogy a začal hledat na internetu další články, které mi otvíraly další obzory a až po nějakém čase, jsem se přihlásil na tento server, to abych zde nevypadal jako bulík, který když něco napíše, tak se ostatní smějí, co jsem to tady napsal. Samozřejmě jsem byl rád za každou radu, kterou jsem dostal, ať byla podána jakoukoliv formou, každý je jiné povahy, tak to někdy vyznívá i hrubě, ale s tím člověk nic nenadělá.
Tady už zůstalo jen pár sběratelů z dřívější doby, přišli jiní, ale ty už zajímá jen zlomeček toho, co se zde probíralo dříve.
"já jsem někdo a vy jste blbci" = proč do toho taháte ostatní, pište za sebe, ostatní si to max přečtou....
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Ani u mne se datum registrace na tomto fóru nekryje se začátkem mého zájmu o notafilii. A nějakou dobu jsem pouze pasivně četl a nezapojoval se. A souhlasím, že tu člověk kolikrát čelí stupidním dotazům zaměřených na spekulování s cenou té které novodobé bankovky. Ale než reagovat povýšeně, tak raději nereagovat vůbec. Mlčeti zlato. Navíc jako majitel sbírky bankovek přeci potřebujete další generaci, která notafilické vášni propadne. Protože jenom tak, si ty bankovky udrží svoji hodnotu. Myšleno finanční, nikoliv historickou.
Ty nováčky a jejích nadšení je potřeba pěstovat, zalévat a ne zadupávat je jako plevel. A říkám to jako jeden z nich..
Vždyť tady veřejně lžete! Vincenzo napadl prvního mne, bohužel.
Vám se radit nedá.🙄 Hned je to hate koment, neunesete pravdu, škoda!
Ať se daří i vám.
Toto je poslední příspěvek, abych dodržel to zlato!
Vidíte to úplně jinak, mne finanční stránka mé sbírky vůbec nezajímá, ta je až na posledním místě!
Už se to tady probíralo několikrát, ročně začne sbírat bankovky několik desítek "sběratelů", ale kolik jich u toho sbírání zůstane např. po 10, 15, 20 atd. letech? Maximálně tak jeden z pěti, u toho vydrží alespoň 10 let!
Od toho máte ČNS, aby ve vás pěstovala a zalévala to nadšení, já lezu pomalu nahoru a dávám si pozor, protože nahoře fouká pořádný vítr!😉
Já jsem se pouze postavil za někoho, proti komu vy jste vystoupil dle mého soudu neprávem. To je celé. Dál bych to nechal být, zase takové téma to není.
mischel13
Nechápu proč se tu do někoho navážíte stylem : Vy jste odborník na svém místě atd.
Toto vlákno má jasně definovaný název: Závratná cena 100 Kč s přítiskem.
Co by se v něm podle Vás mělo řešit??? 1.Emise?
Proč se této diskuze účastníte, když jsou to novodobé nesmysly a bláboly? Je tu snad spousta jiných vláken, kde se řeší odborné záležitosti a to co Vás zajímá.
Někdo hold má nutkavou potřebu se vyjadřovat všude a ke všemu, pak to takhle dopadá. Když je to ještě stylem někoho ponižovat, nebo zesměšňovat, tak je to opravdu hodně ubohé.
Velikost vašeho sběratelství Vám nikdo neupírá, to, že to neděláte pro peníze Vás ctí, ale Váš projev o ledasčem charakterově napovídá a hezký obrázek to není.
Pozastavovat se nad tím, že se ve vláknu nazvaném závratná cena bankovky, řeší cena bankovky, je přinejmenším poněkud zvláštní a na zamyšlenou.....😆
Přeji pěkný den
Max76 má naprostou pravdu! A co si to dovolujete napsat někomu že píše rychleji, než přemýšlí ? Vy zkuste přemýšlet nad tím co tady píšete. To si asi lidí ťuká na čelo, když si přečte co dokážete vytvořit asi hlavou. Je to jen ubohost a léčení nějakých komplexů. Nemáte argumenty, tak urážíte😃 Ukázal jste, že sbírání vám možná jde, ale chovat se neumíte!!
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.