Moderátoři: smith
Zaregistrován
16. 2. 2008
Pěkná ukázka naivity Australanů:
Australská Rezervní banka stáhla z oběhu opotřebované a poškozené dvoudolarové mince a prodala je jako šrot barevných kovů nějaké čínské firmě.🙄
Avšak netrvalo dlouho a dvoudolarovky byly zpátky, tentokrát v kapsách čínských turistů kteří je cpali do různých automatů jak o závod. Dokonce chytli jednoho který jich měl asi půl batohu.😋
Zaregistrován
6. 7. 2009
V sedesatych letech zase Cechoslovaci kteri se dostali na zapad do NSR cpali do automatu trikoruny. Nemci je ale Statni bance vratili a tak byly trikacky pote zrusene.
Zaregistrován
5. 12. 2011
Rovnako sa dali v 80 tych rokoch použiť naše 20h v ZSSR. Automaty na nápoje ich bez problémov akceptovali akoby to boli kopejky.
Pri výmennom kurze 1Rubeľ za 10Kčs tiež nie zlé 🙂 .
Si vis pacem, para bellum.
Acta non verba.
Zaregistrován
14. 11. 2008
Super! Konečně jsem se dozvěděl ten správný důvod, proč byly jenom čtyři ročníky tříkorun. Naivně jsem si myslel, že lidi nedokázali počítat "tříkorunově" 😁
.. ještě zjistit, co se dělo 1967
Zaregistrován
27. 12. 2010
Vyhodnocení jak moc dané mince nabouraly ekonomiku SRN ;-)
Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.
Zaregistrován
7. 6. 2010
tak tieto informacie pocujem prvy krat...
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Zaregistrován
21. 7. 2007
Podobně šlo nějakou dobu používat slovenské mince v českých automatech (1 Sk jako 2 Kč a Sk jako 5 Kč). Ale brzy se na to přišlo a stačilo automaty trochu přesněji seřídit.
Zaregistrován
23. 10. 2006
Možete nosiť aj forint a používať do nakúpného košíka v supermarkete.
Múdry sa teší objaveniu pravdy, hlupák falošnosti.
Zaregistrován
6. 8. 2008
A ak si nedáte pozor, tak ľahko dostanete miesto 2 € taliansku 500 lírovku, alebo tureckú 1 lírovku. Obe sa tiež zo začiatku používali v euro automatoch. (A obe mi už vydali v slovenskom obchode.)🙂
ego
Zaregistrován
26. 7. 2007
kto chce, pride na to, ze to ide dodnes
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.