To se mi stalo také, Bradavice měla příhozy na mých několika aukcích týden a dvě hodiny před koncem najednou u některých žádá o jejich zrušení. Výsledek - zrušil jsem mu všechny příhozy a šup s ním na černou listinu.
Prostě s takovým šmejdem nechci vůbec komunikovat, natož mu něco prodávat. Navíc s tím, že to tam okamžitě vystaví znova, a to za dvojnásobnou cenu podpořenou kreténským popisem nedouka pravděpodobně ze základní školy 🙄
Jinak příhozy v poslední minutě bych nerušil, sám to tak často dělám - je to docela zábava a adrenalin 😁

Páči sa mi dodatok predajcu (pridaný deň po skončení aukcie) pri tej bankovke predanej za vyše 15 €.🙂
Mimochodom, nerozumiem celkom kupujúcim, ktorí ešte majú začiatočnícky trojlístok, no pritom už nejakých deväť bodov. Ale, pravda, videl som aj väčšieho experta, ktorý mal ten trojlístok a dokonca 22 bodov! To sú asi nejakí ľudia, ktorí kupujú úplne všetko...

Den pred skoncenim aukcie som to pridal, vtedy cena bola este v poriadku😉

http://www.aukro.cz/item790565568_50_korun_1929_rozsevac.html ...jak píše - zkuste sehnat za lepší cenu. koupil jsem mnohem méně ohryzanou za 500,- ... tak nevím🙂)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.