Moderátoři: Tomako, acme2000, smith

mischel13

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2008

Vytvořeno:
17. 1. 2021, 22:13

Tak... Malicko jsem patral a volal. Prezdivka, ktera byla zneuzita, ktera byla na moje jmeno, byla cervas2020. Zitra budu resit s Aukrem. V tomto případě se naštěstí nejedná o me, tak at Vam to dobre dopadne. Doufám, ze stejně tak i mě. Nevěřil jsem, ze se neco takového muze stat v dnesni dobe a kor od kamaráda. Jsem vyléčen. Neverit nikomu. Ale opravdu nikdy a nikomu.

Z pohádek jsme už dávno vyrostli! Schovejte si je pro policii a následně pro soudy, v nouzovém stavu, jsou sazby vyšší = 2 - 8 let natvrdo, záleží na výši škody!

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

mischel13

Uživatel

Zaregistrován:
2. 11. 2008

Vytvořeno:
17. 1. 2021, 22:21

Účet Cervas2020 a Inkvizitor003 sú jeden a ten istý. Premenoval si ho po čase na Inkvizitor003.

To už rozplete policie, na koho byl první účet a na koho druhý podvodný účet. Horší je, že je z toho organizovaná skupina, včetně pána z aukra, který nechal smazat prvních 11 negativních komentářů, aby se chytili další kupující na podvodné aukce!

vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Taxi karel

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2021

Vytvořeno:
17. 1. 2021, 23:05

Účet Cervas2020 a Inkvizitor003 sú jeden a ten istý. Premenoval si ho po čase na Inkvizitor003.

Ještě jednou opakuji, ze bylo zneuzito me jmeno. Ja za celou dobu nemam s uctama nic spolecneho, nikdy jsem na aukru nic neprodal, nikdy jsem nevzal od nikoho penize za nic. To, jestli nekdo spravuje vice účtů, kde figuruje me jmeno, tak prosim mi je napiste. Klidne na mail karelcervenka@email.cz neco malo jsem uz resil s aukrem, ucet cervas2020 je uz nastesti zablokovany. A zadny jiny na me jmeno neni a nebyl.
Urcite bych to tady řešil veřejně, kdybych mel nejake jine ucty. Kor kdyz to jde nejak dohledat. Nejsem žádný vymrdavac, jen je ta chyba, ze jsem ho vozil a někdo vyfotil me auto. Jiste ze ano. Jak rikam, byl to kamarád, ja ho vozil. A ani netusite, jake to je, kdyz vam volaji cizi lidi, vyhrozuji a ja nechapu, o co jde.

Taxi karel

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2021

Vytvořeno:
17. 1. 2021, 23:11

Z pohádek jsme už dávno vyrostli! Schovejte si je pro policii a následně pro soudy, v nouzovém stavu, jsou sazby vyšší = 2 - 8 let natvrdo, záleží na výši škody!

Ano pane, to klidně necham. Mam svedomi zcela ciste. Mohl by se tady vyjadrit i nekdo z aukra, coz se ale asi nestane. Bohuzel pro mě. Jak jsem psal k jinemu prispevku. Nejsem vymrdavac, píšu tady veřejne, pod mym jmenem, jsem oběť podvodu nebo jak se to da klasifikovat. Nekdo se vydava za mě a dělá vymrdy s kupujicima. Verit muzete a nemusite.

Taxi karel

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2021

Vytvořeno:
17. 1. 2021, 23:16

To už rozplete policie, na koho byl první účet a na koho druhý podvodný účet. Horší je, že je z toho organizovaná skupina, včetně pána z aukra, který nechal smazat prvních 11 negativních komentářů, aby se chytili další kupující na podvodné aukce!

Souhlasím, ze to rozplete policie. O aukru netusim, kdo co maze nebo nemaze a asi je mi to jedno. Jde o to, ze bylo zneuzito me jmeno. Ale to vidim, ze tady asi vysvetlit nejde, i kdyz jsem tady sam za sebe a verejne to resim.

Taxi karel

Uživatel

Zaregistrován:
17. 1. 2021

Vytvořeno:
17. 1. 2021, 23:57

Jen jsem tady chtel uvest na pravou miru par faktu, kdyz jsem se zacal zajimat o to, z kama vitr fouka, kdyz mi zacali volat cizi lidi, ze jsem udajne neco z Aukra vydrazil. To jestli mi verite nebo ne asi neovlivnim. Každopádně znova opakuji, byl zneuzit účet, ktery je vedeny na me jmeno.... Ucet je v tuto chvili zablokovany, jedna se o ucet s prezdivkou cervas2020. Zadny jiny na me jméno nastesti neni a ani nebyl.

Reknu vám jen, ze je to pěkně hnusny pocit, kdyz absolutně nevite proc vam volaji cizi lidi, vyhrozuji vam, pak si tady procitam, jak jsem nekoho okradl, jak me spojujete s jinyma prezdivkama a jako bonus tady najdu fotku sveho auta. Na druhou stranu tomu rozumím, nesnasim vymrdavace, podvodniky a podobnou chátru. Ale pocit je to opravdu hnusný, melou se ve me vsechny mozne pocity, su nasrany, su zklamany, citim beznaděj, kdyz se tady snazim nekomu vysvetlit, jak to je a on neveri, i když za to, co se delo s uctem na me jmeno, nemuzu. Dekuji za pozornost a doufam, ze takovych vymrdavacu bude co nejméně.

S pozdravem Karel Červenka

Guldiner

Moderátor

Zaregistrován:
28. 10. 2015

Vytvořeno:
18. 1. 2021, 00:04

Chlapci koukám, že tady máte živo..
Za všechno může ten inkvizitor.. 🙂
Tak na dobrou noc vám to sem taky šoupnu..🤟

https://youtu.be/y4oIQgS5LmA

Konzultace a poradenství v oboru numismatiky
https://www.linkedin.com/in/milan-heczko-01291424b
https://pin.it/4kDaagI
milan.heczko@yahoo.com

zilvar8

Uživatel

Zaregistrován:
14. 9. 2019

Vytvořeno:
18. 1. 2021, 15:24

Poslal jsem dotaz na tu dvacetikorunu, jestli se někam nezaběhlo druhé písmenko ze série. A dostal jsem odpověď, cituji: nie, je to prva emisia, rucim za pavost

jirka72

Uživatel

Zaregistrován:
14. 9. 2008

Vytvořeno:
18. 1. 2021, 15:29

Tak jako - ten papir je po tom "vyprani" uz tak vybeleny, ze si netrofam tvrdit, zda je to papir tiskarny Haase. A font sedi, takze je to "jakoby" prave ... respektive tezko jde dokazat opak ...

jhkr

Uživatel

Zaregistrován:
22. 2. 2009

Vytvořeno:
18. 1. 2021, 15:41

Jinými slovy, já bych ji taky nechtěl...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.