leckteré mají jen za dnešek 5-6 příhozů... ale pravda od nicků s do 100 comment...
obě 50 a "1 korunu 1919" bere j..a(79)
100 1919, 20 1919 a tu "1 korunu 1919" :-) d..3(29)
ovšem 5000 1920 "A" n..o(583) ....
ty ovce to snad nakupujou přes mobil a jen podle nadpisu položky....
Nedohledal jste někdo k.č. odkud to ofotili ?
Když jsem se paní ptal proč to nedala do Kopií, odpověd byla: "Dobrý den, do této sekce jsem je dát nemohla, co kdyby se náhodou jednalo o původní ražby. Asi to nechám na kupujících ve smyslu, že poté co je obdrží a sami posoudí a budou mít o reklamaci zájem tak se na vrácení domluvíme, to bude zřejmě nejlepším řešením. Hezký den"
Neprůstřelný argument 😎
If it is too good to be true it probably isnt.
Aukro končí s platbami přes PayU. Od 1. 2. 2021.
Další hřebíček do rakve.
Zatímco v zahraničí je již mnoho let běžná praxe platby přes PayPal, tak u nás se jde krokem zpět a ruší se moderní způsob platby a ponechává se obstarožní a zdlouhavý proces platby přes bankovní účet.
Opravdu toto nechápu.
Nebo platba na dobírku. V zahraničí nic jako dobírka neexistuje. Tam se všechno platí dopředu.
Prostě Česká republika opět Banánistánem.
Si robíš prdel, nie?😲
V Čechách fungujú už skoro rok okamžité platby. Keď pošlem platbu, tak ju predajca obdrží prakticky ihneď aj počas víkendu. Tieto platby sú v cene balíka služieb. Žiadny 4% poplatok ako pri PayPal. Pri platbách v rámci EU PayPal už nemá opodstatnenie.
A to nehovorím o tých podvodných prevodných kurzoch, ktoré ti Ebay a PayPal nanúti pokiaľ platíš v inej mene. Musíš sa preklikať cez odkaz v malých písmenkách, aby si to zmenil.👿
Processed coin catalogs 4.152 Auctions / 35.000 Lots
Všetko o bankovkách www.mojazbierka.sk :)
Sent from my ZX Spectrum
Tento způsob platby se ale bohužel netýká Aukra. Tam bylo pro okamžitý způsob platby pouze PayU. A to teď 1. února skončí.
Zaplať pán bůh, konečně skončí něco, co bylo po několik let doporučováno! Aukro si může diktovat co chce, ale přijde o další ovečky a že utíkají celkem dost a dost! Jejich novinky to stále dělají k horšímu a horšímu. Komunikace mezi prodejcem a kupujícím opět novinkou zhoršena(prodloužena), z pár dnů na min týden! A bude hůř a vyšší poplatky k tomu! To je realita, zhoršení služeb, ale navýšení poplatků, něco mi to připomíná?
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.