Proč slepej, krásná bankovka, která chybí ve sbírce, tak proč ji nekoupit? Pohádka byla úsměvná, že UNC, jako UNC, když zjistil, že to asi neprojde, tak byly další díly pohádek! Už jsem kontaktoval právníka, aby byl připravený, že po 10 letech, jsem se zase napálil!🙄 Ale peníze poslal zpět, tak se vlastně nic nestalo!!!😲 Mne nakrkla ta drzost, že si ze mne dělá mladý floutek srandu v tom, že se vydává za někoho jiného!!! Takové pohádky, že prodal účet, přitom od jeho vzniku je jediný majitel, ale píše a volá pod jiným jménem, to mne donutilo dát ten negativ! Nemám rád, když ze mne někdo dělá vola!!!
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
UNC ako UNC :-) Možno má pod tou skratkou fakt svoje vlastné vysvetlenie.
A prečo slepí? No presne pre toto! .. .myslím,že o nekalých predajoch a konkrétnych menách tu bolo dosť a napriek tomu zberateľská vášeň a "chyba v zbierke" zaslepia fakt, že jednáte s podvodníkom. Holt, áno, niekedy to môže vyjsť a verím, že niekomu to vyšlo. A šťastie, že to u Vás dopadlo len takto. Ale na jeden dobrý obchod, tri ďalšie podvody? A koľko je takých čo vôbec netušia čo kúpili?
Ale veľká vďaka za informovanie nás ostatných!!! Aj tým komentárom
Co dodat? Snad jen to, že ta pětka je menší a moc vysoko!
Obrázky:
Tak si založí novej účet, nebo použije jiný z těch co používá 🙄 https://www.youtube.com/watch?v=PvP2ehmq2wo
If it is too good to be true it probably isnt.
Ale pohádky používá u všech stejné, že pánovi vyšel vstříc,, ikdyž jsou dopředu dány jasné podmínky a to platba předem.😁
To by asi udělal jen magor, odeslat statisíce někomu a čekat a čekat a čekat, až nebude prodejce pracovně vytížen!
Nemluvím ani o tom, že v létě to byl úplně jiný pán a nyní se ještě přestěhoval.🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.