No, na to zrovna narážím. Dám si takto do vyhledávače zbývající čas nejvíce/nejméně a aukro mě to seřadí. Čumím jak péro, na aukru Holbeinova dvacka, tak tam prsknu příhoz, abych na to nezapoměl. Když příhoz nedám, tak to většinou propásnu. Dnes čekám, brouzdám a najednou čumím, milión kopií jinejch, začnu se vtom hrabat a Holbein v sekci kopie. Jinak ani ťuk. Takže tradá mailuju prodejci, že jsem vůl a že sem přihodil, aby smáz můj příhoz. Ještě než se k tomu vyjádřil, tak mne druhej vůl po mě přehodil. Teď ještě ve Vás hryže pochybnost, co když se splet a dal to do blbé kategorie. Nedal, potvrdil, že je to kopie. Tak asi tak,😋

Ale to je to samé, kopie jako kopie z katalogu. Sobě nemusím nic přiznávat, že jsou některé nedostižné, s tím se sběratel smíří na začátku sbírání, až na pár vyjímek, které potvrzují to pravidlo...
Po zkušenosti s kvalitou prodávaných kopií, si je dělám sám.😉
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek

Tak každý normální sběratel ví, že obyčejná kopie bankovky stojí 50 kč, když jsou mezi námi borci, co za ně dávají horentní sumy, tak je to jen jejich blbost.
Máš ve světě firmy, které se živí jen výrobou a prodejem kopií bankovek z celého světa, ale to je úplně jiná kvalita, než co se prodává na aukru, tady je doma natiskne na obyčejný papír a ostřihá nůžkami....
vše okolo Darexu, Tuzexu a jejich poukázek
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.