Na tohle jsem vážně zvědavý:
http://aukro.cz/5-kc-1938-serie-a-neprefor-vzacna-krasna-i1449371191.html
Díky bohu mě to už nemusí trápit, ale když vezmu, kolik je katalog, na kolik to uskočilo na Aurei a ceny, za které jsem to slyšel nedávno prodávat, tak opravdu nevím, jak to může dopadnout.
Sekol som sa. 😉 Tu je správny link.
Co sa tyka konverzacie a spajanie ma s inou osobou poprosil som uzivatela aby sa k tomu vyjadril este, snad sa tak stane.
Bankovky 1000 1932 a 500 1946 nie su moje a asi moja chyba ale ohodnotil ich tak kolega ktoremu to predavam, 500 1945 som kupoval tu na aukre ale zohnal som si lepsi stav.
Bankovky 1000 1932 je prehnuta do kriza predpokladam - stav do popisu nepisem (momentalne ho ani neviem nakolko som ju este nemal v rukach )preto, lebo som zvedavy kolko ludi ma zaujem o konkretne bankovky🙂, kazdy kto napise ohladom stavu dostane odpovede na otazky po pripade poslem foto pokial chce to plati u kazdje aukcie.
Bankovka 500 1946 je podla kolegu v UNC, v stredu ich dostanem takze pokial je nejaky zaujemca nech napise a rad mu to zdelim, nakolko ma kontaktoval len jeden zaujemca predpokladam ze z fora to asi nehrozi🙂 ci?
(pokial ma niekto zaujem nech napise v stredu vecer)
Prijemny vecer
Nechtěl jsem psát, dokud tu nebude vyjádření prodejce. Tipl bych, že ta pětistovka je přehnutá - myslím, že je to vidět nahoře na bílém okraji. A nejspíš se to stejně brzy vyjasní - je jenom otázka, kolik lidí do té doby přihodí. 😞
- Prečo predávate niečo čo nie je Vaše? Kolega je analfabet ktorý si nevie založiť účet?
- Ako môžete predávať niečo čo ani neviete v akom je stave?
- Ked sa nikto nespýta, je to jeho vina, že mu pošlete bankovku v horšom stave ako je deklarované?Kto bude mať potom nervy na reklamáciu - ak ju uznáte vôbec - kto zaplatí poštovné hore dole a atd?
- Nemáte vlastný úsudok o stave, ked píšete,že kolega hovorí, že je to taký a taký stav?
- Ked sa niekto opýta, už zrazu viete stav bankoviek - ak viete, prečo to neuvediete u aukcie?
Lukas0902 - je zajimave ze pokazde kdyz bych mel eventuelne o neco zajem a kontaktuji Vas nebo se zepatam na nazor kolegu tady jako jsem to udelal ted, Vase odpoved je vzdycky : to prodava kolega on to tak ohodnotil, ja bankovky jeste nemam atd. Vysledek je vzdycky zcela odlisny od popisu aukce....
To Vam tedy nevadi prodavat neco co nemate nebo jako "sberatel" uvadet lidi v omyl tim ze uvadite do aukce stav bankovky ktery tomu podle fotky zrejme neodpovida?
kazdy kto prihodi dostane mail o skutocnom stave a nie je problem zrusit prihodenie ...
ti smrad už by ta mali odstavit za to zavadzanie,zakaždim ak sa niekto spita tak to nie je tvoje,ak som chcel reklamovat bankovku napisal si že som ju prehol ja,neverte mu,predava ako UNC a ak chcete reklamovat povie že to ste to spravil vy.alebo to jeho kamarat je to vychcani čurak,však raz sa stretneme dufam,ale tež sa kolko ludi sa na teba teši alebo na vas slečna😈
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.