Zdravím kolegy numismatiky. Dovolil jsem si sem umístit jednu současnou reklamu - billboard, nad kterou si v reklamní branži lámeme hlavu, co tím vlastně zadavatel zamýšlí.
Jak tahle reklama připadá Vám numismatikům? Jste z toho moudří? Víte o co tam jde? Pomozte, please, vyřešit tento reklamní problém. Díky předem za názory...
Obrázky:

Mně to přijde jako ten blábol z reklamy na piškot Milka, že když ho zmáčkneš, tak tím rozezpíváš ptáčky a celý svět se změní v hebounký obláček, jinými slovy, jde o to vyvolat v pozorovateli příjemný pocit (čokoláda, hebký, ptáčci, obláčky) byť text po obsahové stránce je absolutní kravina, stejně tak zde nahá žena, prsa, zlato, jednička - samá pozitiva, která mají vyvolat nespecifický příjemný pocit, který si pozorovatel má podvědomě spojit s aukčním domem.
Kdo zná všechny odpovědi, tomu nebyly položeny všechny otázky.
http://www.youtube.com/watch?v=4T2ptyJE4f4

To tedy nevím, tento billboard ve mně evokuje asi tak podobně příjemný pocit jako reklama "jedna dvě, klíště jde, klíště si jde pro tebe.."
Nevkus.. Navíc mi připadá, že má ta žena trochu vystouplé lícní kosti, čili je maskulinní a pro mne tedy nepřitažlivá 😕

ukázka toho, že i jednoduchou snahu o reklamu lze hodně zkazit...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.