Zaregistrován
17. 8. 2010
Presne tak, porovnavat podle parity kupni sily. V takovem Londyne muze byt pro srovnatelne zamestnani v prumeru x-nasobny prijem, pokud jsou ale zivotni naklady taky x-krat vyssi (ci vice), tak se ten rozdil stira.
Zaregistrován
21. 11. 2011
Samozrjeme ze vim, ze je tam draho. Ale to co zbude, vyda porad na nekolik nasich prumernych platu. Ale to je z meho postu to nejmene dulezite a vsichni se toho musi chytnout, ach jo🙂
Zaregistrován
19. 1. 2015
xjert01
? Žádné investice jsem nikde neměl. Jsem obyč. český pracující s průměrnou výplatou, poslední rok bez práce. Žádný bohatý investor nebo pražský programátor.
Jestli Tě opravdu zajímá proč jsem o tolik peněz přišel, napiš na mail h.starecek(a)seznam.cz, myslím, že s mincemi a debatou na veř. serveru to nesouvisí.
Zaregistrován
19. 1. 2015
kapka, vektor, numismatik-fji
Opravdu nevím, co Vás vede k takovým závěrům. Zkuste vždy nejdřív zjistit fakta a až poté situace soudit. Pletete se úplně ve všem. Věřte, že byste se mnou neměnili. Jestli Vás to opravdu zajímá, můžete se také zeptat po mailu, pošlu popis celého nešťastného procesu. Ale tady bych už to téma nechal, opravdu to s mincemi nesouvisí.
Zaregistrován
19. 1. 2015
Tovy
To samé. Nejdřív si zjisti co a jak, pak teprv tvoř názor. A nedosazuj do "rovnic" za neznámé namátkou.
Například - co Tě vede k myšlence, že vydělávám? A pokud, tak proč v CHF? Pokud jde o moje názory na cenu mincí - každý mi doporučje se učit a sledovat aukce. Tož to dělám. A logicky pak nějaký názor na cenu mince vytvořím. To je špatně? Někdo nabídl 2 drobné nominály za 2200. Já se zcela na rovinu zeptal, zda by v případě dvou neslevil o 200. To se mi zdá fér. nic víc v tom není.
Zaregistrován
17. 3. 2012
tak fajn, nechci se vtírat, ale i mě by to zajímalo, co se stalo, že tyto věci měli takový dopad. můj běžný život na to asi nestačí🙂
takže pokud to nevadí, rád se to dozvím, klidně mailem. díky
Zaregistrován
21. 11. 2011
Filozof: Ja se omlouvam, jestli jsem to blbe pochopil, ale zdalo se mi, ze kdyz nekdo pri zmene kurzu prijde o par set tisic Kc, tak na konte tech penez ma dost.
Taky to Svycarsko jsem pak vubec nepochopil - jsi tam nebo tam nejsi, nebo proc je tu pak o nem porad rec? Proc si stezujes, ze by te tam auto vyslo na majlant atd.? Nebo jsem to blbe precetl? Aby ti to vadilo, musel by jsi byt rezident ve Svycarsku a ne tam jen jezdit. Nebo jsi nezamestnany ve Svycarsku? Proste to vubec nechapu. Ne, ze bych to potreboval k zivotu🙂
Ja uz na tohle tema reagovat nebudu, jen jsem chtel poukazat na - pro me zahadne - rozpory.
Zaregistrován
23. 11. 2011
Měla by se tady probírat numismatika a ne blbosti. Jinak ale mám pochopení pro lidi, kteří musí zobat pilule na hlavu....když už je tu čajovna, co třeba založit nějakou místnost i pro tyhle mudrlanty?
Zaregistrován
12. 1. 2010
Ja nevim, proc se tady musi probirat hodnoceni nebo hodnovernost nekoho, kdo zada o radu, o urazkach (ktere jsou proti pravidlum) nemluve. Pokud mam o serioznosti nekoho / hodnovernosti jeho tvrzeni pochybnosti, tak se s nim prece nemusim bavit.
Zaregistrován
16. 2. 2008
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.