Zaregistrován
10. 12. 2014
nehledej....ušetři energi , filozof si z vás tu dělá delší dobu legraci
Zaregistrován
28. 8. 2010
taky bych řek psal že žije v basileji , tak bere plat v CHF na kursu ke kačkám i euru naopak ziskal
Zaregistrován
3. 2. 2011
Jsem stejného názoru jako "vektor" a "kapka".
Zaregistrován
16. 2. 2008
Já nejsem žádného názoru protože je mi to šumafuk 😃 😉
Zaregistrován
17. 3. 2012
to nás ani nepřekvapuje🙂
Zaregistrován
6. 7. 2009
neexistuje, víš co říkávali komunisti - kdo není s námi, je proti nám 😃
Zaregistrován
16. 2. 2008
Já si z té doby zase pamatuju:
“Ano soudruzi, mám i svůj vlastní názor ale s tím se neztotožňuji” 😃 😉
Zaregistrován
21. 11. 2011
Ja to moc nechapu - prijit zmenou kurzu o staticice (nechci dohledavat presna cisla) a nemit par stovek na mince (respektive nemit penize) si kdyz uz ne odporuje, tak je to dost zvlastni. Nehlede na to, ze ve Svycarsku jsou platy nekde uplne jinde nez nasel.
Tech rozporu je vlastne vice - na jednu stranu pises, ze se v tom nevyznas (i kdyz mas prakticky na vsechno jasny nazor), na druhou se ti zdaji ceny v sekci nabidky* nevyhodne atd. Je tezke te uspokojit🙂
*mi se zdaji ceny v nabidkach celkem slusne a i kdyby sem tam bylo neco drazsi o par korun, je to porad lepsi nez prichazet o statisice v bance
Zaregistrován
16. 2. 2008
Tohleto posuzování platů v jiných zemích je ošidné. Jsou tam vyšší platy ale i vyšší ceny.
Já například koukal do výlohy u řezníka a hele, ceny skoro jako u nás. Pak jsem si ale všimnul že to jsou ceny za 1/2 kg 😃 😉
Zaregistrován
17. 3. 2012
jojo, tohle jsem se naučil už v kanadě. když chce někdo porovnávat musí kompletně, ideálně se to dělá na průměrné mzdě a její kupní síle
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.