Moderátoři: smith

gorila

Uživatel

Zaregistrován
27. 12. 2010

#21 - 25. 4. 2011, 20:33
Dracek popsal presne situaci v Praze, ja v Brne. Hlavne jsem chtel vyvratit jeho tezi, ze levna uschova je mozna jen v malych mestech. Sam jsem dostal tyto zavadejici informace v takovem podani, ze jsem se radeji na schranku ani neptal a az nedavno jsem zjistil, ze ty problemy jsou opravdu jen asi v Praze.. takze bych byl rad aby z podobnych zkreslenych informaci nevychazeli i jini lide, kteri neziji v Praze.. Proc by me mel trefit infarkt, to netusim. Klidne si platte milion, kdyz vam to vyhovuje. Je to jen o nabidce a poptavce (a take o neschopnosti bankovnich instituci v Praze vyplnit mezeru na trhu). Samozrejme je rozdil, kdyz ma nekdo schranku do 15ti minut cesty a kdyz bude bydlet na periferii Prahy a ke schrance mu to bude trvat 45 minut a do jineho mesta o par minut dele. V takovem pripade bych opravdu volil tuto moznost (prestoze nemam moc volneho casu), pokud me kvuli tomu nekdo povazuje za blbce, budiz...

Hanz a Milstr to nakousli. U těch bezpečnostních schránek se musí brát i ohled na jakou hodnotu jsou pojištěné. Takže těch těch 800,000 Kč nebo 1,000,000 Kč může být někdy málo. A ne všechny pobočky všech bank je mají ;-)

Jak se to vezme, ještě u ČSOB loni platilo, že částku za pronájem bezpečnostní schránky si určovaly pobočky samy. Pak na podzim přišlo ze shora nařízen,í že ve všech pobočkách bude jednotný ceník a nejnižší cena byla určena , patrně, dle pražských poboček. Zdražení na trojnásobek je opravdu nechutné.

Jedna dvě, Baba jde. Jde si Jaga pro tebe.

Evicka

Uživatel

Zaregistrován
27. 4. 2011

#22 - 27. 4. 2011, 18:08

Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit o vyplnění dotazníku k mé bakalářské práci, především Vás, kteří k úschově využíváte bezpečnostní schránku v bance, ale vyplnit dotazník samozřejmě můžete i vy ostatní, MOC VÁM VŠEM DĚKUJI ZA OCHOTU! Adresa dotazníku: http://www.vyplnto.cz/databaze-dotazniku/depotni-sluzby-v-bankovnictv/

krokodill

Uživatel

Zaregistrován
23. 4. 2008

#23 - 27. 4. 2011, 18:46

A prosím vyplnit celým jménem a adresou, číslem schránky, obsahem a nejlépe i způsobem přihlášení😁 😁 😁

Dracek

Uživatel

Zaregistrován
6. 11. 2008

#24 - 27. 4. 2011, 23:38

a vzorem podpisu...

http://digi.ceskearchivy.cz/

Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.