Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
12. 8. 2006
To milstr: promin :-[ ... Aukro ale stejne vsichni sleduji - pro tebe bude urcite lepsi sledovat normalni aukce a koupit si to za pakatel ;-)
Zaregistrován
14. 10. 2008
Nic se neděje, stejně zase bude předraženej. 🙄
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
Zaregistrován
9. 6. 2010
ve fóru Určování typu grošů jsem narazil na hoodně starý příspěvek od patasona kde píše: "Už asi půl roku vozím s sebou po aukcích příručku, kterou jsem si vytvořil pro vlastní potřebu k určování pražských grošů a jejich dílů...." následují tři odkazy na pdf, které již neexistují. nenašly by se náhodou u někoho z vás v archývu? 😉
Zaregistrován
14. 10. 2008
KAROLUS: Nejlepší bude požádat patasona, kontakty na něj najdeš v jeho profilu, nebo na www.cnspg.cz.
"NON PUDOR EST NIL SCIRE, PUDOR NIL DISCERE VELLE"
Zaregistrován
9. 6. 2010
no v profilu ho právě že má skrytý, ale dík za odkaz 😉
Zaregistrován
22. 4. 2007
Archy: jj, koruna se jeví jako starší typ rozměrově, ale "look" má novější..
Zaregistrován
9. 6. 2010
díky všem za rady a podněty. kdyby někdo měl nějakou literaturu v elektronické podobě a byl ochoten se podělit... 😉 rozhodně nepohrdnu!
Zaregistrován
22. 6. 2008
Napiš mi na pevo zavináč email.cz co sháníš
Zaregistrován
12. 2. 2010
Díky Archy za pochvalu, ale jak se říká...pořád je se co učit.....😉 Rád bych se zaměřil i na jiné panovníky, ale jsem fakt hodně zaneprázdněný a domů se jezdím jen vyspat. Nicméně se budu i na dále snažit....A to doporučuju i tobě....Karolusi. hodně úspěchů......😋
Zaregistrován
28. 6. 2008
Karolus- neboj, časem to půjde samo, všichni jsme začínali a všichni se stále učíme. Možná právě to je na tom to hezké😉 Vše chce čas, postupně kupovat literaturu, číst, číst a číst. Tyhle diskuze tady jsou také super, tak přeji hodně štětí při sbírání ..😉
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.