Moderátoři: smith
Takže korunko, jak jsme se domluvili.....tu vlevo nahoře a ta v pravo dole určitě ne....že? Jsem trochu na vážkách.....ty je máš v ruce, tak mi asi vyber tu, která je nejlíp čitelná a je mi jedno, že bude třeba i nalomená či zlomená......Vážně je mi to jedno.....;)
Zbytek asi v mailu.......😎
Ahoj, kdyby mel nekdo zajem o vymenu techto antoninianu Philippa I. (Ric 3, rok 246 a Ric 38b, rok 247) za jinou antiku v dobrem stavu (mozna i nejakou bohemiku) dejte vedet. Pripadne prodam za 710 a 660 Kc vcetne postovneho.
Prvni fotky vypadaji hure jak ve skutecnosti, tak ke kazde minci prikladam i "dlanovku"🙂
Obrázky:
Mám tady jedno dobové falzum- suberát (sešly se mi dvě, ale na ukázku mi stačí jedno) takže nabízím na výměnu za cokoliv ze středověku (feniky a pod) nebo antiky či krejcar Leopolda a pod., v hodnotě kolem 200-250,-Kč
Je to denár Caracalla nebo Elagabal, třeba to někdo určí, mé znalosti bohužel zatím tak dalece nesahají. Jádro je klasicky měď, horní slupka stříbro.
Obrázky:
Při vymetání pavučin jsem vyhrabal tuhle hromádku, pokud by měl někdo o některé zájem (nebo i všechny 🙂 ) a na výměnu mincičky britského impéria, můžeme se dohodnout. Nedělám si ale velké naděje. Beru Jiřího V. a starší taky, Británii i kolonie, jen sbírkové stavy. Ještě se mi tu válí palestinských 10 mils 1943 (měď), pokud bude zájem, dodám obrázek. Jinak ten malej prcek je 2 kurush 1327/4.
Obrázky:
Carpe diem, sed memento mori!
Ahoj,
Mam tu nejake prebytky:
Athenska tetradrachma 454 az 404 pred n.l., 17.08g, dva testovaci zaseky.
1/24 athena alkis
smes keltskych zlomku
Tetradrachmu bych vymenil za jinou tetradrachmu v rozumnem stavu, popripade nejake zlato ci tolar. Nemam problem doplatit pri nevyrovnane nabidce.
Ostatni idealne za antiku (recko, rim, keltove) nebo neco zajimaveho🙂 Pripadny prodej ve druhem kole, az kdyby nebyla jina moznost..
Obrázky:
Ta sova ma teda poradny zobak😃.
Přebytky antických mincí http://imince.net/?cat=2
Katalog účelových známek http://imince.net/katalog-ucelovych-znamek/
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.