tomos

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2011

Vytvořeno:
20. 5. 2018, 15:02

Vlády, neuvažovali ste časom knihu vydať?

stani

Uživatel

Zaregistrován:
23. 11. 2015

Vytvořeno:
20. 5. 2018, 15:28

Skočím vám na chvíľu do toho.Hľadám jana zo Serede..

jano7B9,môžem prísť na fodbal?🙂 Ako VIP samosebou...Pekná práca.😉

Inak si myslím,že uloženie pohľadníc štýlom "zastrčené rožky,"nie je najšťastnejšie.Mal som album s takto zaskladnenými (skoro novými) pohľadnicami a minimálne každá druhá bola v rohoch poškodená.Ale snáď to vlady s otcom majú pod kontrolou..
-s-

tomos

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2011

Vytvořeno:
20. 5. 2018, 15:42

Stany , Janči nechodí na futbal 😂, a trochu to tu ožilo aj dobré je že Smith sem d pekné zábery aj vlady, ...

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
20. 5. 2018, 17:18

Tomos vieš koľko cca stoji vydanie takej knihy?

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

vlady

Uživatel

Zaregistrován:
17. 5. 2018

Vytvořeno:
20. 5. 2018, 17:35

no este mame malo pohladnic, v He su zberatelia a maju ovela viac pohladnic v svojej zbierke (nasa zbierka moze byt cca 6 najvacsia)

tomos

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2011

Vytvořeno:
20. 5. 2018, 19:00

smith ja som robil jednu knihu a daľšiu robím okolo 50eur , cez tlačiarik.sk, ale mam jedneho známeho a tam by len papier by ma vyšiel okoľko 100eur plus grafik,skenovanie,a obal knihy, je s tím aj kopec roboty, ale tlačiarik.sk sa mi páči tam sa registruješ a môžeš si robiť v tom programe, jaj a zaleži aj koľko steš mať strán knihe, ja som skôr robil tú knihu pre svoju rodinu a obecný úrad, môžem ty poslať ukážku... ale dá sa to zvládnuť.... Lebo tie vydavatelstva rôzne tam tie ceny sú dosť vysoké čo mam aj kamoša čo ma vydavetelstvo.Si rozmýšlal nad knihou?

tomos

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2011

Vytvořeno:
20. 5. 2018, 19:02

vlady máte akurát pohľadníc na knihu myslím si že dosť....

Profilový obrázek
smith

Moderátor

Zaregistrován:
6. 2. 2009

Vytvořeno:
20. 5. 2018, 19:19

smith ja som robil jednu knihu a daľšiu robím okolo 50eur , cez tlačiarik.sk, ale mam jedneho známeho a tam by len papier by ma vyšiel okoľko 100eur plus grafik,skenovanie,a obal knihy, je s tím aj kopec roboty, ale tlačiarik.sk sa mi páči tam sa registruješ a môžeš si robiť v tom programe, jaj a zaleži aj koľko steš mať strán knihe, ja som skôr robil tú knihu pre svoju rodinu a obecný úrad, môžem ty poslať ukážku... ale dá sa to zvládnuť.... Lebo tie vydavatelstva rôzne tam tie ceny sú dosť vysoké čo mam aj kamoša čo ma vydavetelstvo.Si rozmýšlal nad knihou?

Rozhodne nie, nerozmýšľal. Stačí keď som robil nástenné kalendáre na tento rok s HE a SC pohľadnicami. Preto som sa pýtal.
Tá cenu 50 euro je za jednu knihu, alebo za koľko? Ak za viac, potom aká je kvalita tlače, papier, obal?

http://notafilia-smith.blogspot.com/
Môj blog o bankovkách platných na našom území, a o ich zbieraní.
http://wartberg-szenc.blogspot.com/
Prechádzka mestom, pomocou dobových pohľadníc.

tomos

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2011

Vytvořeno:
20. 5. 2018, 19:24

smith, ja som ju urobil v takej jednoduchosti, plus aj niečo ohľadom historie ako úvod knihy atd, dal som nato si aj autorské práva, materialu som mal dosť aj v zbierke a niečo mi poskytol obecný úrad...., v knihe som použil okolo 60ks záberov, pár fotiek som urobil....

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

tomos

Uživatel

Zaregistrován:
7. 10. 2011

Vytvořeno:
20. 5. 2018, 19:28

smith cena je za ks, obal je tvrdá šitá väzba, papier je 200g/m2-polomatný najvyššej kvalite....

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.