mam otazocku ohladne tych znamok ,bude to mat v buducnoctnosti nejaku ceny, ked je to tak maly naklad? ja myslim, ze ano...co myslis Pavle?
http://www.infofila.cz/dziak-jan-autor-157
moje články
Můj osobní názor je, že tyto známky budou mít za pár let reálnou hodnotu tak o 25% vyšší, než běžné známky. Ale tak první tři, možná čtyři vydání možná od + 50% do +120%... Pouze odhad
No, ať si dělají co chtějí. Od příštího roku asi přestávám odebírat novinky a na místním eshopu si objednám jen známky, které se mi budou líbit :-)
Jenže zrovna pošta na tom dokáže očividně vydělat...
babygulka napsal/a:
mam otazocku ohladne tych znamok ,bude to mat v buducnoctnosti nejaku ceny, ked je to tak maly naklad? ja myslim, ze ano...co myslis Pavle?
Já myslím, že vyšší hodnotu budou mít ty hůř sehnatelné, takže třeba Pojišťovna, Ostroj Opava a dost možná Ogilvy, protože čert ví co s tím kdo porobil a tak. Ostatní se budou pohybovat lehce nad výrobní/prodejní cenou ... ale kdo ví. Je možné, že se za pár let někteří sběratelé probudí (a dostane se to i k cizincům) a pak by tyto první mohly i dost podražit. Ale třeba to zůstane spíše spíš na okraji jako dnešní koresponďáky jejichž náklady nejsou o mnoho vyšší a na počty kusů známek (600×5 až 25) ani nedosáhnou.
Na to neříkám nic, to čtu prvně! Ale v Rakousích tam mají ty úpravy TL tak divoké, že jsem ani nepochopil co všechno je tam možné. A to jsem si nějaké na ukázku kdysi pořídil (netvrdím, že se mi námět zamlouval).
Karásek měl kdysi velkou srandu z toho, že mu v Austrálii udělali tehdy na ty první personalizované kupóny podobenku. Prostě mu jednou došla obálka a na kupónu byl on sám. 😁
Když to potom zavedli na Slovensku udělal jsem totéž jedné slečně. Bohužel, neměl jsem tolika Sk a tak já osobně nemám dnes celý TL ale jen 2/3.😐
Zdravím,
pár čerstvých informací k vlastním známkám "Pardubice - krematorium":
napsal/a:
Známky máte možnost zakoupit v sídle naší společnosti.
Jedná se o množství 1 arch/500,-Kč.
Služby města Pardubic a.s.
Hůrka 1803, 530 02 Pardubice - Bílé předměstí
kontakt: paní Světlana Pozníková
poznikova@smp-pce.cz
Zásilkový prodej bohužel nevedou. Kdo by měl zájem, mám i číslo mobilu na paní Pozníkovou.
Osobně by mě docela zajímalo, jak dlouho jim tam tyhle známky budou ležet ladem, když nejsou ochotni je poslat poštou ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.