Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
9. 7. 2007
OK, stačí. Ti, co mi jí už posílali, tak mám schované a po ustavení pobočky rovnou přijmeme. Ti, kdož budou na první ustavující schůzi, resp. kdož se tam na místě přihlásí ke členství ve společnosti (v pobočce Pražské groše), se budou navíc moci honosit čestným titulem "zakládající člen", tak neváhejte!😁 ;-)
Zaregistrován
7. 10. 2006
:D OK, nemám totiž pořád fotku, a focení na průkazku vyloženě nemám rád, přinesu nějakou starší fotku, kterou už si nejméně 10 let dávám na doklady🙂
Zaregistrován
9. 7. 2007
BTW: A už můžeme začít zvolna něco provádět s tím webem. Umíme už to nějak zaheslovat? Resp. umožnit přístup pouze členům pobočky (na základě pevného, pravidelně po přijetí nových členů aktualizovaného, seznamu členských čísel). Ostatním -nečlenům pobočky PG bych umožnil jen náhledy, ale ne plné verze (článků, databází a pod.). Pokusím se do konce roku dát dohromady nějaké úvodní informace.
Zaregistrován
9. 7. 2007
Zkus položit face na skener😁 BTW: podle mě je fotka hloupost, ale žádá si jí úřední šiml... takže je jedno, jakou tam přilepíš.
Zaregistrován
20. 7. 2007
Termín mám zapsaný a počítám s ním
Zaregistrován
22. 4. 2007
To zaheslování by měl probrat někdo kdo tomu rozumí se zdejším majitelem stránek.
Zaregistrován
9. 7. 2007
Fórum netřeba heslovat. Myslel jsem stránky pobočky. Na fóru můžeme diskutovat veřejně, interní a citlivější záležitosti se dají řešit per e-mail.
Zaregistrován
7. 10. 2006
no pokud si dobře pamatuji, tak s tím naším webem to bude horší, Ti co tomu hoví, tak tomu nehoví natolik, aby to uměli udělat tak, jak to potřebujeme, nebo sem mýlím?
Zaregistrován
10. 6. 2006
A sakra... Archypov zrejme bude chýbať. 😐 Ale v lete sa v KH stretneme aj tak všetci, nie? 😎 😎 😎
Zaregistrován
7. 10. 2006
No Archy, Ty si necháš ujít tu možnost být zakládajícím členem?? 😲 🙄
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.