Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith

v tomhle stavu a velikosti max. pár stovek Kč, navíc je možno pochybovat o udaném stáří...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

Několikrát jsem měl různé nabídky ke koupi v pěkných stavech(i větší velikosti) o stáří cca 2000-3000 let(i více) za ceny cca 1000-3000Kč.
Zde je stav výrazně horší a malých velikostí se zachovalo všeobecně více pěkných(oproti větším jsou méně náchylné k poškození). Také bez zdobení nebo jiné bližší specifikace je asi nebůjde blíže určit a tím se cena také snižuje. Prostě faktorů je více, ale přiznávám, není to můj obor, jen se dívám kolem sebe...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)

.na tych fotkach to nieje dost vidno no tie tvary su fakt premakane, vyzera to ako kruch prechadzajuci do stvorca kde jednym z jeho rohov je usko.. ..za par stoviek a ani za par tisicoviek ho urcite nepredam! Ten artefakt dycha "hystoriov" a sledu myslienok pri jeho pozerani, rozmyslani, "citeni" sa za par supov urcite nevzdam😋

inkom: tak pokud si myslite, ze neco musi mit hodnotu nad 10 000, jen proto, ze je to stare, tak jste na omylu🙂
Nevim, nakolik jsou vzacne nalezy z teto kultury, ale videl jsem dost ruznych veci (asi taky z nelegalnich nalezu) z oblasti blizkeho vychodu, Egypta, z 1. a 2. tisicileti pr. n. l., nektere opravdu krasne, fajans apod. a vzdy se jednalo o veci za max. par tisic.
Ze z neceho takoveho dycha historie a ma to pro vas velkou osobni cenu samozrejme chapu🙂

inkom - budes rad ,ked ho vobec niekedy predas za nejaku stovku-tisicku😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.