Moderátoři: Admin - Zdeněk Jindra, smith
Zaregistrován
13. 2. 2011
zdravym, kolko moze stat 3500rocna vazicka 10x10x10cm z otomanskej kultury?
Zaregistrován
12. 1. 2010
Kolik muze stat 35 let stare americke auto o rozmerech 5x2x1.5 metru?🙂)
Zaregistrován
13. 2. 2011
aku ma spotrebu?
Obrázky:
Zaregistrován
6. 11. 2008
v tomhle stavu a velikosti max. pár stovek Kč, navíc je možno pochybovat o udaném stáří...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
11. 3. 2009
Dráčku, na čem zakládate svůj odhad ceny ?
˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod
Zaregistrován
6. 11. 2008
Několikrát jsem měl různé nabídky ke koupi v pěkných stavech(i větší velikosti) o stáří cca 2000-3000 let(i více) za ceny cca 1000-3000Kč.
Zde je stav výrazně horší a malých velikostí se zachovalo všeobecně více pěkných(oproti větším jsou méně náchylné k poškození). Také bez zdobení nebo jiné bližší specifikace je asi nebůjde blíže určit a tím se cena také snižuje. Prostě faktorů je více, ale přiznávám, není to můj obor, jen se dívám kolem sebe...
Od té doby co jsem přestal být namyšlený, tak jsem už bez chyby... ;)
Zaregistrován
13. 2. 2011
.na tych fotkach to nieje dost vidno no tie tvary su fakt premakane, vyzera to ako kruch prechadzajuci do stvorca kde jednym z jeho rohov je usko.. ..za par stoviek a ani za par tisicoviek ho urcite nepredam! Ten artefakt dycha "hystoriov" a sledu myslienok pri jeho pozerani, rozmyslani, "citeni" sa za par supov urcite nevzdam😋
Zaregistrován
12. 1. 2010
inkom: tak pokud si myslite, ze neco musi mit hodnotu nad 10 000, jen proto, ze je to stare, tak jste na omylu🙂
Nevim, nakolik jsou vzacne nalezy z teto kultury, ale videl jsem dost ruznych veci (asi taky z nelegalnich nalezu) z oblasti blizkeho vychodu, Egypta, z 1. a 2. tisicileti pr. n. l., nektere opravdu krasne, fajans apod. a vzdy se jednalo o veci za max. par tisic.
Ze z neceho takoveho dycha historie a ma to pro vas velkou osobni cenu samozrejme chapu🙂
Zaregistrován
26. 7. 2007
inkom - budes rad ,ked ho vobec niekedy predas za nejaku stovku-tisicku😉
... Som tu deň a noc ...
Historické pohľadnice, dobové dokumenty a predmety z mesta Sereď
http://sered-city.blogspot.com
Zaregistrován
13. 2. 2011
popravde to predat nechcem, len som bol zvedavy, ze co to moze stat..😉 takze hovorite ze to vo podla vas nema hodnotu ani 50eur?😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.