Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Michaela- Ahoj, jsi tu někdě? Už týden se těším na ten zajímavý grošík, (viz zpráva dole) ,ale zatím jsem nic na mailu nenalezla. Že ty jsi na mne úplně zapomněla 😃
To Korunka : musím uznat,že je to N vážně zvláštní,mám jeden groš od Václava s něčím podobným,zkusím ti to zítra přeposlat na mail.
holky, kecarna vam nestaci? chcete zalozit cukrarnicku? 😁 😁 😁
http://www.aukro.cz/item607475382_prazsky_gros_vaclav_iv_454.html
Ahoj, koupila jsem tento grošík,
zatím není doma, ale snad je to typ, který jsem předpokládala- Hána typ VI. poslední varianta jen se třemi velkými měsíčky v poslední řadě?!
tady je to celkem jasné - VI. f/1
To Korunka: joj,zapoměla,jdu to napravit 😉 .Omlouvám se.
Draku tomuhle říkáš opisy nad průměr? jakékoli určení tohoto kusu je, myslím, pouze spekulace ... s přihlédnutím na čitelné rubní a lícní rozdělovací znaménko, A v PRAGENSES, N a S ve jméně panovníka, vychází jedině XIV. i/2, ale jak říkám, je to jen spekulace ....
No neviem koho tu považuješ za "znalejší", nikto tu nepochybuje o tebe, ale posnažím sa. Vcelku toho veľa naozaj nie je. Tan lev by bodol viac ako bodol. 😉 Je to jeden zo základných ukazovateľov celkovej charakteristiky. Osobne si myslím, že sa jedná o mladší variant typu XIV., ale naozaj neviem...
Kacuro je presnejší... stáva sa z neho macher. Klobúk dole; úprimne...
Archy moc mě nechval, je to jen o tom, vědět na co se podívat a pak zapátrat v knize 😃
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.