Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith
Zaregistrován
7. 10. 2006
hmmm ... tak to jsem o něco přišel, nebyl by k mání sken té přednášky??🙂
Zaregistrován
20. 8. 2007
vzhledem k tomu, že jej patason šířil mezi námi nezištně tak předpokládám, že se nebude zlobit kdybych ti scan poslal - kam ?
třeba si to tím u tebe trochu vyžehlím
Zaregistrován
20. 8. 2007
kacuro - jestli Ti teď ode mne přišel mail tak spojení mám a pošlu
Zaregistrován
7. 10. 2006
jacx: odepsal jsem Ti, vyžehlovat nic nemusíš, jestli jsem byl na Tebe někdy nepřiměřený, tak to bylo jen z náhlého návalu vzteku, že jsi mě přehodil v aukci😃 naštěstí mám ale velmi krátkou paměť, takže všechno v bleskově krátké době zapomínám (o tom by mohla vyprávět má přítulkyně🙂)
Zaregistrován
12. 10. 2007
jj,domlouvám se většinou dopředu.
....sakra vy jste se tu včera rozjeli🙂
Zaregistrován
9. 7. 2007
Bohužel žádnou slevu nemám. Měl jsem jen několik autorských výtisků - jako honorář - a ty už jsou pryč:-(
Zaregistrován
9. 7. 2007
koukni na web pobočky - včera jsem tam dal pracovní verzi upravené Pintovy typologie grošů Karla IV....
Zaregistrován
15. 7. 2007
To je skoda, kazdopadne ale diky za odpoved. Na druhou stranu kazdy vi, co v te knizce je, vi ze za to stoji a sehnat si ji muze. Autorske vytisky jsem ani nemysli nemel. Jen jestli to nejde sehnat levneji nez v tom muzeu, coz uz asi timpadem nejde.
Lidi, dejte sem pls vedet, zda jste pochodili objednavkou v tomto muzeu...](http://www.sumavanet.cz/muzeumkt/fr.asp?tab=muzeumkt&id=36&burl=)
Patason, doufam, ze kdyz si tu knizku koupim, ze me do ni vyfiknes autogram🙂
Zaregistrován
9. 7. 2007
:P to Oliver: pokud budou stačit tři křížky😁
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.