Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

Bigger sa pri prvom mýli, nie je to d-čko, ale XIV.h/1 - i/1-2, skôr i/2, A v PRAGENSES je zrejme bez drieku. Druhý groš bude h/1 - i/1, tomu je do chrapiny vidieť ešte menej.🙂 Viem že sa bude namietať že minimálne pri tom prvom groši je tlama bezzubá, ale treba si uvedomiť, že dosť grošov sa zachovalo bez zubov a evidentne ide o varianty, kde lev zuby má. Jednoducho sa nedochovali, alebo stratil protézu - skrátka d-čko, ani k-čko (bezzubé varianty) to nie sú, raz nesedí koruna, raz nesedí písmeno N.

A o tom to je.....stále je se co určit.......Díky za opravu......😉

Pošli ty groše........a smažem to......😁 😁 😁

No, původně jsi to měla líp rozepsané........😋 No, ještě na to mrknu, ale nevím co ještě nového vymyslím.....🙄

Jinak klid, se to časem podá. Časem takové detaily také nakoukáš. I když jestli budeš jako já.... mně dnes přišel grošík, který jsem si při koupi určila jako trojku, variantu, kterou nemám a když jsem ho dnes dostala, tak jsem zjistila, že nevím, co to je. Nakonec to bude asi čtyřka nebo pětka... to se mi ještě nestalo, abych si nedokázala určit grošík 😁 😁 😁 Nakonec ho sem asi také strčím :-))
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.