Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#3101 - 10. 7. 2020, 21:57

o nic nejde. ono je to stejne vsechno dost proflakly. ja to spis myslel na Vaclav1984, aby vedel priste, ze takto ptat se nehodi. idealni diskutovat az po aukci, jak moc rozumna byla dosazena cena. myslim si, ze to by prispelo mnohym, nejen Vaclav1984. myslim si totiz, ze v tech aukcich je spousta lidi, co hazi i na obycejne veci v horsich stavech hlava nehlava a pak jak se rika, ze "jedna vlastovka jaro nedela", tak na nekterych aukcnich serverech to plati presne naopak.

Vaclav1984: nenapadlo Te, co by se asi stalo, kdyby Ti na Tvoji otazku odpovedel sam prodejce? A nebo: nenapadlo Te, ze si nekteri mohou myslet, ze Ty jsam si prodejce a delas si tu nekalym zpusobem reklamu?

no a protoze se tezko dokazuje vina i nevina, je lepsi mit pravidla😉

Vaclav1984

Uživatel

Zaregistrován
7. 7. 2020

#3102 - 10. 7. 2020, 22:07
o nic nejde. ono je to stejne vsechno dost proflakly. ja to spis myslel na Vaclav1984, aby vedel priste, ze takto ptat se nehodi. idealni diskutovat az po aukci, jak moc rozumna byla dosazena cena. myslim si, ze to by prispelo mnohym, nejen Vaclav1984. myslim si totiz, ze v tech aukcich je spousta lidi, co hazi i na obycejne veci v horsich stavech hlava nehlava a pak jak se rika, ze "jedna vlastovka jaro nedela", tak na nekterych aukcnich serverech to plati presne naopak. Vaclav1984: nenapadlo Te, co by se asi stalo, kdyby Ti na Tvoji otazku odpovedel sam prodejce? A nebo: nenapadlo Te, ze si nekteri mohou myslet, ze Ty jsam si prodejce a delas si tu nekalym zpusobem reklamu? no a protoze se tezko dokazuje vina i nevina, je lepsi mit pravidla😉

nemyslim si,ze se to nehodi,mam hubu, tak se ptam,za zeptani nic.
ne nic me nenapadlo a to co me napadlo,tak jsem se zeptal
jsem zacatecnik a chtel jsem vedet plus minus cenu a co jako..
proc proste neodpovedet normalne a napsat cenu a nedelat chytraka by bylo lepi..
nevedel jsem ze je to takovy problem..
sorry

bossi

Uživatel

Zaregistrován
28. 10. 2014

#3103 - 10. 7. 2020, 22:18

Nevím jestli to dobře chápu, mám vypito ale ta aukce není moje

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#3104 - 10. 7. 2020, 22:21

Vaclav1984: na jinym foru byste asi uz letel, ale tady si - cituji - hubu klidne otevirejte. pokud vam prijde normalni prijit na forum, neznat pravidla a jeste se citit dotcene, kdyz vam nekdo naznaci, ze jste pres caru.

urcite timto chovanim ohromite spoustu lidi, co vam budou priste s chuti vyborne radit. pekny patecni vecer preji.

oliver

Profilový obrázek
Moderátor

Zaregistrován
15. 7. 2007

#3105 - 10. 7. 2020, 22:21
Nevím jestli to dobře chápu, mám vypito ale ta aukce není moje

:) spatne pochopeno, nebyla tam zadna osobka

Vaclav1984

Uživatel

Zaregistrován
7. 7. 2020

#3106 - 10. 7. 2020, 22:24
Vaclav1984: na jinym foru byste asi uz letel, ale tady si - cituji - hubu klidne otevirejte. pokud vam prijde normalni prijit na forum, neznat pravidla a jeste se citit dotcene, kdyz vam nekdo naznaci, ze jste pres caru. urcite timto chovanim ohromite spoustu lidi, co vam budou priste s chuti vyborne radit. pekny patecni vecer preji.

:) 🙂 🙂

Diwous

Uživatel

Zaregistrován
7. 8. 2014

#3107 - 10. 7. 2020, 22:24
Vaclav1984: na jinym foru byste asi uz letel, ale tady si - cituji - hubu klidne otevirejte. pokud vam prijde normalni prijit na forum, neznat pravidla a jeste se citit dotcene, kdyz vam nekdo naznaci, ze jste pres caru. urcite timto chovanim ohromite spoustu lidi, co vam budou priste s chuti vyborne radit. pekny patecni vecer preji.

Na hruby pytel... sametova zaplata... 😆 moc hezky receno Oliver...

Vaclav1984

Uživatel

Zaregistrován
7. 7. 2020

#3108 - 14. 7. 2020, 20:32

kluci tak aukce na aukru je pryc..cena byla 3600 kc..uz vas muzu poprosit na zhodnoceni.
snad ted neporusuji pravidla.
predem dekuji,hezky vecer vsem
s pozdravem Vaclav

korunka

Uživatel

Zaregistrován
28. 6. 2008

#3109 - 16. 7. 2020, 17:29

... jsem tu dlouho nebyla.... a teď už i vím, proč jsem neměla u toho groše šanci ...😞

Václav1984: Nejde o to, že by ti nikdo nechtěl odpovědět, ale prostě se tu neprezentují běžící aukce. Působí to jako reklama a jak zde bylo naznačeno, mnoho lidí si toho groše mohlo všimnout až po té, co jsi na něho upozornil. A to se zde nedělá.
Když se budeš chtít zeptat na své mince, pomoci je určit, rádi Ti pomůžeme, v tom není problém. Ale jak už jsi jistě pochopil, běžící aukce se sem nedávají...

Ptáš se na zhodnocení- tak např. s cenou je to hodně individuální a subjektivní. Je to o tom, kdo je ochotný dát kolik a za co. Každý to má jinak.

Například to vezmu podle sebe, tedy subjektivně- je to typ, který mi chybí, proto jsem na něho měla spadeno. Na druhou stranu byl poměrně okrájený, nedoražený, tak jsem nechtěla přihazovat moc. Např. já přihodila tak cca 2500, tak moc jsem ho zase nechtěla.
Vyhrál ho ten, komu stál za víc.... a o tom to je... Je to hodně subjektivní Kdyby jsi na něho neupozornil, třeba by si ho nevšimlo tolik lidí a šel by níže. Možná ne.
To se už bohužel nedá říct. 😉

Vaclav1984

Uživatel

Zaregistrován
7. 7. 2020

#3110 - 16. 7. 2020, 17:42
... jsem tu dlouho nebyla.... a teď už i vím, proč jsem neměla u toho groše šanci ...😞 Václav1984: Nejde o to, že by ti nikdo nechtěl odpovědět, ale prostě se tu neprezentují běžící aukce. Působí to jako reklama a jak zde bylo naznačeno, mnoho lidí si toho groše mohlo všimnout až po té, co jsi na něho upozornil. A to se zde nedělá. Když se budeš chtít zeptat na své mince, pomoci je určit, rádi Ti pomůžeme, v tom není problém. Ale jak už jsi jistě pochopil, běžící aukce se sem nedávají... ...

Omlouvám se, to mě mrzí..
Chybami se člověk učí..
Určitě budou jiné a lepší, toho druhu, které potřebuješ..
Ještě jednou se omlouvám

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.