Moderátoři: smith

ttinka

Uživatel

Zaregistrován
25. 9. 2018

#1 - 31. 12. 2021, 18:07

Zdravím a chtěl bych se zeptat zda někdo neporadí kde sehnat USA bankovky v pěkném stavu? Chtěl bych sehnat sadu 1-2-5-10-20-50-100USD. Nejedná se mi o staré nebo sběratelsky zajímavé kousky, klidně mohou být aktuální, jedná se o dárek pro fanouška amerických aut a ameriky obecně🙂 . Bohužel se mi nikde nepodařilo nic pořádně najít, pouze něco málo na aukru, ale tam se ceny pohybují i v dvojnásobku nominálu a to je dle mého už přehnané když nepotřebuji sběratelsky atraktivní kousky a jít do směnárny a prosit jestli tam náhodou nemají nějaké pěkné neušmudlané kousky mi přijde taky jako blbost😆 . Předem díky za radu.

petr1596

Uživatel

Zaregistrován
23. 11. 2011

#2 - 31. 12. 2021, 21:10

Síť směnáren AAA vyplácí USD i v nepoužitých bankovkách, jediné co nebývá vždy je 2 dolarovka. Nevím proč by měla být blbost o to ve směně požádat, setkáváme se s tím často. Speciálně v arab. zemích i na východě chtějí nové emise a nejlépe hezké bankovky...

blacknotes

Uživatel

Zaregistrován
27. 5. 2011

#3 - 31. 12. 2021, 21:14

Zdravím ttinka,
popř. mi pisněte na blacknotes@centrum.cz, pošlu konkrétní nabídku vč. dvoudolarovky...
Díky a šťastný Nový rok!

ttinka

Uživatel

Zaregistrován
25. 9. 2018

#4 - 1. 1. 2021, 12:01

Díky moc za rady. Abych řekl pravdu, tak žádnou směnárnu jsem v posledních letech nenavštívil a zkušenosti z minulosti z Prahy byly většinou takové, že ve směnárně byl cizinec kterému čeština nebyla úplně vlastní a obchod probíhal taknějak spíše posunky a psaním výsledné sumy na kalkulačce😃. Směnárnu AAA bohužel nyní nemám nikde po ruce, v klasické bance jako je Česká spořitelna nebo KB to předpokládám asi také moc nepůjde? Jinak napíši blacknotes mail. Díky

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.