Zaregistrován
28. 6. 2008
..když je tak běžná, proč ji ještě nemám?
Kacuro mazej do lesa, já ji chci taky! 😁 😁 😁
Zaregistrován
7. 10. 2006
no místo nálezu mám sice vzdušnou čarou 50m od baráku, ale jsem nemocný jako sviňa (chlapská nemoc😉 ) a venku je sníh a zima a brrr, do jara mě tam nikdo neodstane😃
Zaregistrován
28. 6. 2008
..a nebylo jich původně dvanáct? Leda že by Kacuro byl ten třináctý 😆
Je fakt, že by možná i v této době našel nějakou zkamenělou houbu, ale asi by mi na jaře rozmrzla :-))
... Jestli jsou u vás běžné, tak to tam jistě ještě nějaká čeká, až přijde do mé sbírky 😁
Kacuro sím... sím...
Zaregistrován
28. 6. 2008
..tady je skoro jak na jaře, sníh jen poprašek, ale že jsi to ty, tak tě tam tedy teď v zimě hnát nebudu, no. Ale mysli na mne 😁
PS: ..a brzské uzdravení přeji... chlapská nemoc je co, lenost? 😆
Zaregistrován
7. 10. 2006
Leni musíš se mi ale vprostřed jara připomenout, vezmu KáTéčko a zkusím tam ještě kopat, ale nevím nevím, nic neslibuji ...
Zaregistrován
28. 6. 2008
Tak to jsi moc hodný 😃 Z Teplicka žádné vzorky fosílií nemám, tak bych brala všechno, co vykopeš. Jsem přeci jen skromná 😁
Tak dohodnuto, snad na to nezapomenu taky 😃 Když se něco podaří, tak se už pak nějak domluvíme třeba na koupi či výměně 😉
Zaregistrován
16. 2. 2008
korunka napsal/a:
..a nebylo jich původně dvanáct? ...
Tvoje mládí Tě omlouvá, třináctý býval
“Měsíc Československo-Sovětského Přátelství”
Na vojně jsme tomu říkávali “Měsíc Zostřeného Přátelství”
😉
Zaregistrován
7. 10. 2006
ony tam jsou ještě nějaké zkamenělé mušle nebo co, já tomu nehovím, to brácha ... a právě když jsem s ním byl prý kdysi dávno na těch mušlích, tak vypadla ta houba ...
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.