Moderátoři: Jaromir, smith, ikanek

Ander

Uživatel

Zaregistrován:
11. 3. 2009

Vytvořeno:
4. 1. 2011, 14:37

Koukám, že jsem pěknej vůl. Samozřejmě jsem myslel dnešní zprávu : http://www.novinky.cz/krimi/221299-rakousko-ukradene-kralovske-dopisy-zpet-do-cr-nevyda.html
Tak to dopadá, když má človek otevřeno víc oken 😃

˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován:
10. 2. 2006

Vytvořeno:
24. 1. 2011, 22:07

Jen se divím, že nikdo po Rakušácích nechce, aby ukázali dokumenty, na základě kterých se tam naše archiválie ocitly...
Osobně mám obavy, že jejich nejsilnější argument bude, že je všechno promlčené

Ander

Uživatel

Zaregistrován:
11. 3. 2009

Vytvořeno:
7. 4. 2011, 07:12

Dnešní novinky.cz - smutný konec rok a půl trvajícího vyšetřování : „Ke spáchání trestného činu došlo, ale nepodařilo se shromáždit takové podklady, které by odůvodňovaly zahájit trestní stíhání proti konkrétní osobě. Proto byl případ odložen.“

˙˙˙ɐɯɐɥou nɹnɥzʌ ouɥɔǝsʌ ǝɾ ǝz ǝpɾıɹd ıɯ noqop ıupǝlsod

Jaromir

Moderátor

Zaregistrován:
10. 2. 2006

Vytvořeno:
7. 4. 2011, 14:34

Jen se divím, že ani na rakouské straně nebyla sebemenší vůle něco vyšetřit. Nebo možná ani nedivím...

tenzor

Moderátor

Zaregistrován:
12. 1. 2010

Vytvořeno:
7. 4. 2011, 20:28

Já nevím, ale není co řešit - pokud máme doklady o tom, že ty archiválie byly majetkem našeho státu a zároveň ty firmy nemůžou předložit dokumenty dokazující, že došlo k legálnímu prodeji, tak by měla rakouská, případně německá policie jednat a v případě nečinnosti bychom my měli zahájit diplomatické a právní kroky proti Rakousku, Německu a případně dalším státům namočeným do tohoto nelegálního obchodu.
Ale čemu se vlastně v tomhle státě divím...

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.