Moderátoři: smith, Kucera, jan322

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován
11. 2. 2016

#1 - 30. 6. 2017, 17:35

Zdravim, nasel jsem podivny rocnik tolaru 1721. Vsechny co jsem doposud videl byli jako na prvni fotce, pri dalekosahlem hledani jsem nasel druhy stejne podivny kus. cislice 2 v letopoctu je bezne mensi nez ostatni cislice a na onech 2.a 3. foto je cely ten opis takovy nejaky neplasticky az strojove presny i perute orlice jsou divne bez takovich tech chmiricek mezi. Bohuzel v Halackovi Hall nenajdu a pro srovnani mam jen Novotneho ktery tuto variantu take nezna. Nevite zdali se jedna o nejakou novorazbu? nebo jde o falzum? ci jen o variantu kterou neznam. Jen pro info Ten z prvni fotky nabizi prodejce za 365e ten z druhe foto za 891e a ten z posledni za 195e 😲 😞

Obrázky:

Obrázek vložený uživatelem

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován
11. 2. 2016

#2 - 30. 6. 2017, 17:59

jeee sorry, jestli to admin muze smaznout, melo to byt u Karla VI, nevim jak se mi podarilo zalozit novej threat.

Najít dokonalý květ na rozkvetlé třešní není jednoduchý úkol, kdyby člověk strávil celý život hledáním dokonalého květu, nebyl by jeho život promarněn.
akolita@seznam.cz

Jozino89

Uživatel

Zaregistrován
13. 3. 2011

#3 - 30. 6. 2017, 18:02

Falzum. Čína.

OtravnyKomar

Uživatel

Zaregistrován
11. 2. 2016

#4 - 30. 6. 2017, 18:09
Falzum. Čína.

Diky, tusil jsem to.

akolita@seznam.cz

Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.