Bobínku vžádném případě se nejedná o sklárny Tiffany.Jedná se o sklárny Železnobrodské sklo,možná je tam signatura autora TJ ?v tomto případě by se jednalo o autora Tockstein Jindřich.
Bobínku vžádném případě se nejedná o sklárny Tiffany.Jedná se o sklárny Železnobrodské sklo,možná je tam signatura autora TJ ?v tomto případě by se jednalo o autora Tockstein Jindřich.
Moc díky za info..................ano může to být TJ, a je to sběratelsky zajimavé??
Všechny sign. skla ,vázy atd.jsou pro sběratelé sběratelsky zajímavé a vyhledávané,cena též větší,jenom určit autora,doporučil bych se obrátit na železnobrodské muzeum,pokud by to šlo udělat snímek sign.je to velice obtížné.jedná se o hutní sklo rok 1960-1970.
Děkuji.............signo sem se snažil na 3 snímku u té špice květu,ale není to videt. Zkusím zitra pri denním svetle,ted sem TJ googlil a mohl by to býti on 1914-1975. jo a je to broušené.😞
TJ pracoval jak zbrusem tak z leptem.až budeš posílat snímky tak bez pozadí-je to rušící element.Težko říci kdo je autorem?Bobínku bude se Ti to těžko dohledavat,hlavně ji nepouštěj na trh.Mám doma jednu vázu sig. po babičce a též nemůžu dohledat.
Dobrý den, mám skleněnou vázu nevím kde by mohla být vyrobeno.Výška 24cm průměr dna 9cm horní průměr otvoru 5cm průměr celého vrchu 15cm.
Děkuji za jakoukoliv informaci
Dobrý den,
pane Davidku, můžu Vás poprosit o radu? Děkuji. Babička toho měla v sekretáři více, můžu prosím poslat další, nevím vůbec, jak se mám k těm věcem zachovat, děkuji.