Moderátoři: pavelgregor, oliver, jacx, smith

citil by ses na vladislava dle haskove? tabulku bych pripravil... jen se toho zatim nikdo neujal... v prvni fazi je treba nadefinovat pocty jednotlivych pismen, znaku a obrazu...

Ty bláho... a čo PEHU? To je jeho parketa. Musel by som oprášiť niektoré vedomosti, prebehnúť všetko možné, všetky foto čo mám k dispozícii, jednoducho všetko. Osobne by som sa cítil, ale vtip je v tom, že na Vláďu je tu viac lepších, oveľa lepších odborníkov. Teda jednou vetou; asi ani veľmi nie...

ok, takze si se ptal ze slusnosti s cim muzes pomoct a nebo budem hledat neco jineho? 😁
vetsich odborniku je tu mozna par nebo jeden nebo nevim, ale k cemu to je, kdyz na to nemaji cas?
s odpustenim - radsi trochu blbe nez vubec😉

Pozri sa chlape, vieš dobre že som sa nepýtal zo slušnosti. Čo sa týka času ostatných, absolútne to chápem, som na tom rovnako. Začínam písať rigoróznu prácu (o nálezoch PG na SK do husitských vpádov - čiže k veci...😉) a mám rozrobený jeden článok o náleze grošov v Prašníku, Budaj na neho už čaká. Ani jeden z nás tu nie je profesionál, všetci máme zamestnanie, deti, rodinu. Ale rád by som pomohol, pokiaľ by to bolo v mojich silách. Čas by som si našiel, len by som poprosil aby si mi dal vedieť (napr. v maili), čo sa odo mňa očakáva a cca dokedy. Ja sa s tým Vláďom dokážem popasovať, zásadný problém v tom nevidím. Ak by som mohol byť nápomocný, bolo by mi naozaj cťou.

Archy, ty se vic vyznas vlastne v Karloj IV., ze? zjistime, jestli to uz nahodou nema nekdo rozdelanyho Kaju dle "Hany" (Pevo?), to bys urcite sfouknul bez velky pripravy...
Kekule, ty bys byl ochoten se taky zapojit? jedna se o pripravu tohoto:
je to "hotove" pro Karla IV. dle Pinty a Vaclava IV. neni Vladislav, Ferdinand...

urcite nemusi, dyt uz to vic jak mesic stoji... bylo by super, kdybys to mohl zacit zpracovavat...
poslu ti email, posli mi kontakt na sebe pres kontaktni formular tady...

PEHU věnuje veškerý čas testování nového webu. Také jsem na web narval hodně číselníků včetně asi poloviny Háskové na Vladislava a plánuji toto ještě dodělat.
Prostě na obrázky opisů Vladislava nezbyl čas. Ono totiž připravit obrázky pro několik set opisů není sranda na pár hodin. A tento čas já teď prostě nemám.
Pro vkládání příspěvků se musíte přihlásit.